Οι 3 κορυφαίες στιγμές στη μόδα του 2022: Το σπρέι που έγινε φόρεμα επί σκηνής, τα μαυροντυμένα μοντέλα στη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτό & βίντεο)

Η Bella, ο Quinn και η Kim

Από τις πασαρέλες, μέχρι τα κόκκινα χαλιά, τρεις στιγμές από τον χώρο της μόδας ξεχώρισαν μέσα στο 2022.

Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιες ήταν αυτές:

1. Η Bella Hadid και το φόρεμα από σπρέι


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)


Σίγουρα μια από τις κορυφαίες στιγμές του 2022 ήταν όταν την διάρκεια του show του Coperni ψέκασαν την Bella Hadid με ένα ειδικό υγρό, που μετατράπηκε σε φόρεμα, μπροστά στα μάτια των θεατών.

2. Η Kim Kardashian με το εμβληματικό φόρεμα της Marylin Monroe


Η reality star και επιχειρηματίας περπάτησε στο στο κοκκινο χαλί του Met Gala με το εμβληματικό φόρεμα Jean Louis που είχε φορέσει η Marilyn Monroe για να τραγουδήσει το "Happy Birthday, Mr. President" στον John F. Kennedy το 1962,

Αυτό ήταν κάτι ποου προκάλεσε αντιδράσεις με πολλούς να την κατηγορούν ότι κατέστρεψε ένα ιστορικό κομμάτι. Η ίδια απάντησε ότι εμφανίστηκε με το αυθεντικό φουστάνι μόνο στο κόκκινο χαλί και πως στη συνέχεια άλλαξε και έβαλε μια ρέπλικα.

3. Ο Richard Quinn τίμησε στο catwalk τη μνήμη της βασίλισσας Ελισάβετ


Ο Βρετανός designer έκλεισε την εβδομάδα μόδας του Λονδίνου με μια μελαγχολική νότα.

Το 2018 η αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ Β' κάθισε στο front row (στο δικό της ειδικό μπλε μαξιλάρι) της πρώτης του επίδειξης, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η συλλογή του για την άνοιξη/καλοκαίρι 2023 ήταν αφιερωμένη στην μονάρχη, με τον ίδιο να λέει ότι η τελευταία «τον άγγιξε, ανάμεσα σε τόσα άλλα με τη χάρη και την καλοσύνη της».

Καθώς έπαιζε το θλιβερό κομμάτι «Song to the Siren» του This Mortal Coil, μοντέλα ντυμένα στα μαύρα – άλλα με δαντελένια πέπλα μέχρι το πάτωμα, άλλα με καλύμματα προσώπου και τιάρες με χάντρες – περπατούσαν αργά στον κυκλικό διάδρομο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ