Κενυάτισσα φωτογράφος αναστατώνει τον παγκόσμιο χάρτη της μόδας - Ψυχεδελική ματιά, αφρικάνικα ζωηρά & χαρούμενα χρώματα (φωτό)

Τα φανταστικά κλικς της 

Μια ματιά στο Instagram της Κενυάτισσα φωτογράφου Thandiwe Muriu, είναι αρκετή για να αντιληφθεί κανείς το ταλέντο της!

Τα κλικς της έχουν μια διάθεση ψυχεδελική και συνδυάζουν ζωηρά και χαρούμενα αφρικανικά χρώματα.

Η Thandiwe Muriu είναι ένας αυτοδίδακτος φωτογράφος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Η ίδια ζει ακόμα εκεί.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Thandoiwe «ασχολείται με τη φωτογραφία από μικρή ηλικία, και έχει πάθος να βοηθά τα brands να επικοινωνούν μέσω της φωτογραφίας, ώστε να μπορούν να μεταδώσουν το μήνυμά τους με τρόπους που όχι μόνο θα τα κάνουν να κρατήσουν το κοινό τους, αλλά και που θα τα βοηθήσει να λάβουν την επιθυμητή ανταπόκριση.

Με τα χρόνια, ανέπτυξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προβολή του μοναδικού μείγματος ζωντανών πολιτισμών, χρωμάτων και ανθρώπων της Αφρικής.

Μέσα από την προσωπική της δουλειά γιορτάζει την αφρικανική της κληρονομιά και αντιμετωπίζει σημαντικά ζητήματα όπως η ταυτότητα και η αυτοαντίληψη χρησιμοποιώντας τα πλούσια χρώματα και τη ζωντάνια για την οποία είναι τόσο γνωστή η ήπειρος. Το χαρακτηριστικό στιλ της Thandiwe είναι πολύχρωμο, καθαρό και τολμηρό».

Οι φωτογραφίες της «αναστατώνουν» τον παγκόσμιο χάρτη της μόδας, με τα μοντέλα της να φορούν ρούχα εμπνευσμένα από τις παραδόσεις του τόπου της και να ποζάρουν σε ασορτί σκηνικό, με τα outfits τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ