Made in Greece η νέα συλλογή του Στάθη Σαμαντά για τα παπούτσια του χειμώνα: Έντονες υφές & αντιθέσεις χρωμάτων σε υποδήματα με γεωμετρικό σχεδιασμό

Η νέα συλλογή του Στάθη Σαμαντά είναι ονειρική. 

Έντονες υφές και αντιθέσεις χρωμάτων κυριαρχούν, ενώ η αυστηρότητα του σχεδιασμού με τις καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό της νέας δουλειάς του  Στάθη Σαμαντά.

Μελετημένος σχεδιασμός, ποιοτικά υλικά, προσεγμένοι συνδυασμοί χρωμάτων και άνετο πάτημα είναι τα στοιχεία που πάντα φροντίζει να αναδείξει στα παπούτσια του. 

Έχοντας πάντα στο νου του να χαρίσει στις γυναίκες το ποιοτικότερο παπούτσι με τα καλύτερα υλικά, επιδιώκει να μπει στον ψυχισμό της κάθε γυναίκας, προσφέροντας εκείνα τα ζευγάρια που θα καλύψουν κάθε της ανάγκη κι επιθυμία.

Ο παράδεισος της κάθε γυναίκας, η boutique του, βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου 22 στο Κολωνάκι. 

Εκεί είναι έτοιμος να υποδεχθεί καθεμία από εμάς, να μας λύσει κάθε απορία για τα υλικά, τα σχέδια, τις υφές, ακόμη να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του και γιατί όχι να του ζητήσουμε το δικό μας αποκλειστικό σχέδιο.

Μονόχρωμα φέτος τα περισσότερα σχέδια, προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια ως προς το εξωτερικό τους αλλά και το εσωτερικό του.

Η κλασική μυτερή φόρμα επικρατεί και φέτος, δίνοντας ένα πιο αισθησιακό χαρακτήρα στις δημιουργίες.

Δείτε τα σχέδια στο stathissamantas

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ