Στην ανακρίτρια η 29χρονη μητέρα του βρέφους: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας - ''Δεν σκότωσα το παιδί μου'', λέει

: Ασφυκτικό θάνατο στο νερό «έδειξε» η ιατροδικαστική – Η μητέρα πήρε προθεσμία για την Τετάρτη.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος της 29χρονης μητέρας του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Η 29χρονη παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια Βέροιας, απ' όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την προσεχή Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Δείτε επίσης: Νεκρό μωρό στον Αλιάκμονα: Με ψυχολογικά προβλήματα η μητέρα του - Έκανε αλλαγή χρόνου σε ξενοδοχείο (βίντεο)

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από την ιατροδικαστική εξέταση, η αιτία θανάτου του 11 μηνών βρέφους φαίνεται να είναι ο πνιγμός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αρνήθηκε την κατηγορία και δε θέλησε να πει τίποτα.

«Δεν σκότωσα το παιδί μου, δεν ξέρω τι έγινε», φέρεται να ισχυρίστηκε μάλιστα η μητέρα, έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Η 29χρονη που μένει στον Σταυρό Αλεξάνδρειας, το προηγούμενο διάστημα παρουσιάζεται να είχε διαμάχη με τον πατέρα του παιδιού, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ντόπιων κατοίκων προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια του βρέφους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ