Πελέ: Ολοκληρώθηκε το λαϊκό προσκύνημα – Δείτε το νεκροταφείο-πολυκατοικία όπου θα γίνει η ταφή του (φωτό)

Το… διαφορετικό κοιμητήριο βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από το γήπεδο της Σάντος δείτε τον χάρτη

Η πομπή θα περάσει μέσα από τους δρόμους της Σάντος, πριν από την ταφή.

Οι Βραζιλιάνοι αποχαιρετούν τον Πελέ, αποδίδοντας φόρο τιμής στον θρύλο του ποδοσφαίρου μετά τον θάνατό του σε ηλικία 82 ετών, περνώντας μπροστά από το φέρετρό του που βρίσκεται στο κέντρο του γκαζόν του γηπέδου των μεγάλων κατορθωμάτων του «Βασιλιά» του ποδοσφαίρου, στη Σάντος.

Διαβάστε ακόμα

Πελέ: Δείτε live το λαϊκό προσκύνημα – Πλήθος κόσμου συρρέει έξω από το γήπεδο της Σάντος για το τελευταίο αντίο

Η είσοδος στο στάδιο θα επιτρέπεται «χωρίς διακοπή» μέχρι την Τρίτη στις 15:00 ώρα Ελλάδας και στη συνέχεια μια πομπή θα ταξιδέψει στους δρόμους της Σάντος, πόλης που βρίσκεται 75 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Σάο Πάολο, πριν από την ταφή, στην οποία θα παραβρεθούν μόνο μέλη της οικογένειας, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΑΠΕ/EFE

Η ταφή θα γίνει στο Memorial Necropole Ecumenica, ένα «κάθετο νεκροταφείο», ένα κτίριο 14 ορόφων που περιλαμβάνει επίσης, έναν καταρράκτη και ένα μουσείο αυτοκινήτων.

Η πομπή θα περάσει συγκεκριμένα μπροστά από το σπίτι της 100χρονης μητέρας του πρώην ποδοσφαιριστή, Ντόνα Σελέστε, η οποία «δεν γνωρίζει» ότι ο γιος της είναι νεκρός, σύμφωνα με τη Μαρία Λουτσία ντο Νασιμέντο, μια από τις αδερφές του εκλιπόντος. «Είναι στον δικό της κόσμο», διαβεβαίωσε το ESPN την Παρασκευή.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ