Jennifer Lopez: Αποχαιρετά το 2022 με αδημοσίευτες φωτό από τον γάμο της με τον Ben Affleck - «μία από τις καλύτερες χρονιές» (βίντεο)

H  ανάρτηση που μοιράστηκε με τους 230 εκατομμύρια followers της

H Jennifer Lopez αποχαιρέτησε το 2022 δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την χρονιά που πέρασε.

«Το 2022 ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές!!! Ανυπομονώ για όσα θα έρθουν του χρόνου...» έγραψε στην ανάρτηση που μοιράστηκε με τους 230 εκατομμύρια followers της στο Instagram.

Η 53χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ανέβασε μεταξύ άλλων αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Ben Affleck, συνοδεύοντας το post της με  τα hashtags Happy New Year», «I'm Just Getting Started», «Waiting For Tonight» και «This Is Me Now» (σ.σ το νέο της άλμπουμ).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος, είχε αρραβωνιαστεί το 2003, ωστόσο η σχέση τους τελείωσε το 2004. Επανασυνδέθηκαν το 2021 και παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα έκαναν δύο γάμους με τον δεύτερο να πραγματοποιείται στο 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων κτήμα του ηθοποιού και σκηνοθέτη στηνΤζόρτζια των ΗΠΑ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @publicistlibrary

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram βλέπουμε ακόμα την Jennifer και τον Ben σε τρυφερές στιγμές, αλλά και τα παιδιά τους. Σημειώνεται ότι η Lopez  μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony τα 14χρονα δίδυμα Emme και Max.

Ο Ben Affleck από πλευράς του έχει αποκτήσει την 15χρονη Violet, τον 13χρονη Seraphina και τον 10χρονο  Samuel με την πρώην γυναίκα του Jennifer Garner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Σε ένα δεύτερο βίντεο που δημοσίευσε η 53χρονη σταρ την βλέπουμε την Πρωτοχρονιά, να φορά γυαλιά «2023» και να κρατά ένα ποτήρι σαμπάνια. Η ίδια είναι ντυμένη με ένα υπέροχο μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, το οποίο είναι κόκκινο στο πάνω μέρος και έχει μαύρη φούστα. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ