Αυτό είναι το τραγούδι με τα περισσότερα streams στο Spotify - Ποιο ξεπέρασε το «Shape of You» του Ed Sheeran; (φωτό)

Τα δύο κομμάτια είναι πολύ κοντά 

Το «Blinding Lights» του Weekend ξεπέρασε το «Shape of You» του Ed Sheeran και είναι πλέον το τραγούδι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify

Σύμφωνα με μια ανάρτηση του Chart Data, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κομμάτι του Weekend - που κυκλοφόρησε το 2019 - έχει ακουστεί 3.334.180.640 φορές, σε αντίθεση με εκείνο το Sheeran (κυκλοφόρησε το 2017) που ακούστηκε 3.332.970.120 φορές.

Σε κάθε περίπτωση τα δύο κομμάτια έχουν κάνει πάταγο, αφού είναι τα μόνα που έχουν κατορθώσει να ξεπεράσουν τα 3 δισεκατομμύρια streams στο Spotify. 

Ο The Weekend γιόρτασε την επιτυχία του δημοσιεύοντας στο Twitter φωτογραφίες από το video clip. «Καλή χρονιά στα blinding lights. Το τραγούδι με τα περισσότερα streams όλων των εποχών, από απόψε» έγραψε στην ανάρτησή του.

Σημειώνεται ότι το 2021 το «Blinding Lights» έγινε το πιο επιτυχημένο single όλων των εποχών στο US Billboard Hot 100.

Πάντως ο 31χρονος Ed Sheeran δεν χρειάζεται να τα «βάψει μαύρα» αφού πέρυσι έγινε ο πρώτος καλλιτέχνης με 100 εκατομμύρια followers στο Spotify, ενώ το «Spape of You» στο Youtube είναι το πέμπτο βίντεο με τις περισσότερες προβολές (5,88 δισεκατομμύρια).

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ