Σε κρίσιμη κατάσταση ο 6χρονος που έπαθε ανακοπή στα Γρεβενά: Μεταφέρθηκε στην Πάτρα – Χάλασε και το ασθενοφόρο τον δρόμο

Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών – Θα γίνει συμβούλιο των γιατρών για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του

 

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο ο 6χρονος από τα Γρεβενά, που υπέστη ανακοπή χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πριν το μεσημέρι, θα γίνει συμβούλιο των γιατρών για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Ήδη από το βράδυ, οι γιατροί στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα.

Το αγοράκι έπαθε ανακοπή αργά το απόγευμα στα Γρεβενά. Στο σημείο έσπευσε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες. Το παιδί μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο Γρεβενών, όπου διασωληνώθηκε. Στις 10:30 το βράδυ, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα Γρεβενά στο Πανεπιστημιακό του Ρίου.

Χάλασε το ασθενοφόρο στη διάρκεια της διακομιδής

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διακομιδής, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ χάλασε, ενώ βρισκόταν στην Ιόνια Οδό.

Αμέσως ειδοποιήθηκε άλλο ασθενοφόρο που παρέλαβε το 6χρονο αγόρι συνεχίζοντας την μεταφορά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, όπου έφτασε τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ