Σακίρα: «Καρφώνει» τον Πικέ στη νέα της ανάρτηση - Η αντίδραση της συζύγου το Λιονέλ Μέσι (φωτό)

H Antonela Roccuzzo, δείχνει τη συμπαράστασή της στη Shakira...

 

Η Σακίρα ξεκίνησε το 2023 με ένα ειλικρινές μήνυμα ελπίδας μετά από μια δύσκολη χρονιά, λόγω του χωρισμού της από τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ, τον πατέρα των παιδιών της.

Πολλοί μετά την ανάρτηση της σταρ στο Instagram, είπαν πως εκτόξευσε καρφιά στον πρώην της. 

"Ακόμη και αν οι πληγές μας είναι ακόμη ανοιχτές σε αυτό το νέο έτος, ο χρόνος έχει τα χέρια ενός χειρουργού. Ακόμη και αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους", έγραψε η Κολομβιανή τραγουδίστρια την Κυριακή (1 Ιανουαρίου).

"Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με την περιφρόνηση, συνεχίστε να γνωρίζετε την αξία σας. Επειδή υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι από τους άσεμνους. Περισσότεροι άνθρωποι με ενσυναίσθηση παρά με αδιαφορία". 

 

 

Σε αυτό, μολονότι δεν τον κατονομάζει, «κατακεραυνώνει» τον Πικέ και κάνει λόγο για προδοσία και και ατιμία που βίωσε, αλλά σημειώνει πως δεν χάνει την πίστη της στους ανθρώπους.

Η Antonela, σύζυγος του Λιονέλ Μέσι, αντέδρασε στην ανάρτηση σχολιάζοντας με τρεις καρδιές emoji. Δεν είναι η πρώτη φορά που η σύζυγος του Lionel Messi, ο οποίος είναι και πρώην συμπαίκτης του Piqué στην Μπαρτσελόνα, εκφράζει δημοσίως τη στήριξή της στην Κολομβιανή σουπερστάρ μετά τον χωρισμό από τον επί 12 χρόνια σύντροφό της αλλά και σε όσα προβλήματα αντιμετωπίζει αυτή.

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό της από τότε που επιβεβαιώθηκε τον Ιούνιο και έχει δημοσιεύσει υλικό που παραπέμπει στον πόνο της.

 

Τον Οκτώβριο, η Κολομβιανή σούπερ σταρ κυκλοφόρησε το σπαρακτικό τραγούδι "Monotonía" μαζί με τον Ozuna, στο οποίο δείχνει στιχουργικά τη θλίψη της, αναφέρει το billboard.

"Ξαφνικά δεν ήσουν πια ο ίδιος/ Με άφησες εξαιτίας του ναρκισσισμού σου/ Ξέχασες τι ήμασταν κάποτε", τραγουδάει στα ισπανικά.

 

 

 

 

Ένα μήνα πριν κυκλοφορήσει το "Monotonía", η Shakira δήλωσε στο Elle ότι ο χωρισμός από τον Piqué ήταν μια από τις πιο "δύσκολες" και "σκοτεινές" στιγμές της ζωής της. "Παρέμεινα σιωπηλή και προσπάθησα να τα επεξεργαστώ όλα", μοιράστηκε. "Είναι δύσκολο να μιλήσω γι' αυτό, ειδικά επειδή το περνάω ακόμα, και επειδή είμαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ο χωρισμός μας δεν είναι σαν ένας συνηθισμένος χωρισμός. Και έτσι ήταν δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο". 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ