Vincent Cassel: Ο πρώην της Monica Bellucci αγκαλιά με την καλλονή - υπερπαραγωγή Tina Kunakey - Copacabana ευχές (φωτό)

Παρά τα 31 χρόνια που τους χωρίζουν είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια

Στην Βραζιλιά άλλαξαν την χρονιά ο Vincent Cassel και η εντυπωσιακή σύζυγός του Tina Kunakey.

Ο 56χρονος Γάλλος ηθοποιός δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με την 25χρονη καλλονή.

Photo: Instagram

Σε μία από αυτές σηκώνει την μπλούζα της και δείχνει το εσώρουχο της καλής του, που είναι στα χρώματα της Βραζιλιάς, ενώ στην δεύτερη η Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο φοράει ένα τέλειο λευκό σύνολο με ζιβάγκο και παντελόνι καμπάνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VEENTZ (@vincentcassel)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tina (@tinakunakey)

Η ίδια καλωσόρισε το 2023 με μια ανάρτηση στην οποία έχει βάλει ως τοποθεσία την Copacabana του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο γοητευτικός Γάλλος star υπήρξε παντρεμένος με την Ιταλίδα ηθοποιό  Monica Bellucci, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 18χρονη Deva και την 12χρονη  Léonie.

Η Tina Kunakey και ο Cassel έχουν από πλευράς τους μια κόρη, την Amazonie που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019, λιγότερο από ένα χρόνο μετά τον παραμυθένιο γάμο τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια ιδιωτική τελετή στο δημαρχείο του Bidart, στη νοτιοδυτική Γαλλία, τον Αύγουστο του 2018, ενώ η σχέση τους έγινε γνωστή τον Ιούλιο του 2016, όταν η Tina τότε 19 ετών, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκείνη να είναι αγκαλιά με τον 49χρονο τότε ηθοποιό.

Παρά τα 31 χρόνια που τους χωρίζουν ο 56χρονος ηθοποιός και η καλή του παραμένουν ερωτευμένοι.  «Όταν γνώρισα την Tina στο Biarritz, ήταν μόλις 18 ετών. Δεν ήξερα πόσο χρονών ήταν όταν τη γνώρισα. Δεν διαλέγεις ποιον θα ερωτευτείς. Την επόμενη μέρα, όταν μου το είπε, ξαφνιάστηκα λίγο, αλλά σκέφτηκα ότι, λοιπόν, έτσι συμβαίνει» είχε πει Cassel στη Journal de France.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ