Σοκάρει ο Πρίγκιπας Χάρι: ''Ο Ουίλιαμ με χτύπησε - Με πέταξε πάνω στο πιατάκι του σκύλου'' (φωτό - βίντεο)

H σχέση των δύο αδερφών, όπως φαίνεται από όσα λέει ο Χάρι, διαλύθηκε λόγω του γάμου του με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.
 

Στην πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του, με τίτλο Spare, ο πρίγκιπας Χάρι αφηγείται τη σωματική επίθεση που, όπως λέει, δέχθηκε από τον αδελφό του, Ουίλιαμ, νυν πρίγκιπα της Ουαλίας, καθώς η σχέση τους διαλύθηκε λόγω του γάμου του νεότερου πρίγκιπα με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

 

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω πίσω τον πατέρα & τον αδερφό μου» - Οι νέες του συνεντεύξεις - τρέμει τις αποκαλύψεις η βασιλική οικογένεια (βίντεο)

Περιγράφοντας μια αντιπαράθεση στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2019, ο Χάρι λέει ότι ο Γουίλιαμ αποκάλεσε τη Μέγκαν "δύσκολη" και "αγενή" κάτι που ο Χάρι αποκαλεί "παπαγαλία της αφήγησης του Τύπου" για την Αμερικανίδα σύζυγό του.

Η αντιπαράθεση κλιμακώθηκε, γράφει ο Harry, μέχρι που ο William "με άρπαξε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου, και . . . με έριξε στο πάτωμα".

 

 

Η ασυνήθιστη σκηνή, η οποία, όπως λέει ο Χάρι, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ορατά στην πλάτη του, είναι μία από τις πολλές στο Spare, το οποίο θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως την επόμενη εβδομάδα και είναι πιθανό να προκαλέσει σοβαρό σάλο στη βρετανική βασιλική οικογένεια, αναφέρει η  theguardian.

 

 

Ο τίτλος του βιβλίου προέρχεται από ένα παλιό ρητό στους βασιλικούς και αριστοκρατικούς κύκλους: ότι ο πρώτος γιος είναι κληρονόμος τίτλων, δύναμης και περιουσίας και ότι ο δεύτερος είναι επομένως εφεδρικός, σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον πρωτότοκο.

Ο Χάρι κατηγόρησε τον αδελφό του ότι συμπεριφέρεται σαν κληρονόμος. Μάλιστα όπως λέει ο Χάρι, ο Ουίλιαμ δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν αρκούσε στον αδερφό του να είναι εφεδρικός.

 

Ο Χάρι λέει ότι οι δυο τους αντάλλαξαν προσβολές πριν ο Ουίλιαμ ισχυριστεί ότι προσπαθούσε να βοηθήσει.

Ο πρίγκιπας Χάρι αρνείται να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στη στέψη του πατέρα του βασιλιά Καρόλου αν προσκληθεί

Ο πρίγκιπας Χάρι αρνήθηκε να δεσμευτεί ότι θα παραστεί στην στέψη του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, σύμφωνα με απόσπασμα από συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο ITV, στο οποίο λέει ότι το να σιωπά αναφορικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας δεν βοηθάει, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

 

 

Ο Χάρι, ο νεότερος γιος του βασιλιά Καρόλου, έχει παραχωρήσει δύο συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά δίκτυα οι οποίες πρόκειται να προβληθούν πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου του με τίτλο "Spare" την ερχόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται να περιλαμβάνονται περισσότερες επικρίσεις εναντίον της βασιλικής οικογένειας και των συμβούλων της.

Ερωτηθείς αν θα παραστεί στην στέψη (Σ.τ.Σ: το Μπάκιγχαμ έχει ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου) σε περίπτωση που προσκληθεί, ο Χάρι απαντάει: "Πολλά μπορούν να συμβούν από τώρα μέχρι τότε. Αλλά, ξέρετε, η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή, η μπάλα είναι στο γήπεδό τους. Υπάρχουν πολλά για να συζητηθούν και ειλικρινά ελπίζω να προτίθενται να καθίσουν και να τα συζητήσουν".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ