Ο Νίκος Αλιάγας παρουσιάζει την εξωτική καλλονή Miss France Indira Ampiot (φωτό & βίντεο)

Ποια είναι η 18χρονη Μις Γαλλία;

Ο Νίκος Αλιάγας μοιράστηκε στην σελίδα του στο Instagram ένα υπέροχο ασπρόμαυρο κλικ της Miss France 2023 Indira Ampiot.

Η 18χρονη καλλονή πόζαρε στον φακό του διάσημου Ελληνογάλου παρουσιαστή και φωτογράφου, με φόντο την Πόλη του Φωτός.

Στην εικόνα την βλέπουμε να φορά ένα αστραφτερό παντελόνι, ένα πουκάμισο και την κορδέλα Miss France.

Η Indira, από το Basse-Terre (πρωτεύουσα της υπερπόντιας περιοχής της Γουαδελούπης στη Γαλλία, η οποία βρίσκεται εντός του νησιωτικού συμπλέγματος των Μικρών Αντίλλων) κατάφερε να κερδίσει τις 29 άλλες διαγωνιζόμενες και να στεφθεί ως η πιο όμορφη γυναίκα της Γαλλίας.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @missguadeloupeofficiel

Η Ampiot παρέλαβε το στέμμα από την προκάτοχό της Diane Leyre, η οποία κατάγεται από το  Île-de-France. 

Πριν στεφθεί, η 18χρονη, με την εξωτική ομορφιά, είχε κερδίσει τον τίτλτο Μις Γουαδελούπη 2022. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, έλαβε τη μέγιστη βαθμολογία τόσο από την κριτική επιτροπή όσο και από το κοινό.

Η μητέρα της Béatrice Tejo είχε δοκιμάσει στο παρελθόν επίσης την τύχη της στα καλλιστεία και είχε στεφθεί και εκείνη Μις Γουαδελούπη, το 1998.

Σύμφωνα με το pageantcircle.com η Indira κέρδισε δώρα απο χορηγούς, διαμονή ενός έτους σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στο Παρίσι και έναν μηνιαίο μισθό, που ισοδυναμεί με εκείνο που λαμβάνει ένα ανώτερο στέλεχο στη Γαλλία.

Σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα λάβει μέρος  στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος ή στον Μις Κόσμος. Μπορεί να επιλέξει να συμμετάσχει σε ένα ή και στα δύο, αλλιώς στη  θέση της θα πάει κάποια άλλη επιλαχούσα η προηγούμενη νικήτρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ