Ρέα Βιτάλη για τον καρκίνο & τα μαλλιά της που έπεσαν: «Και να πολεμήσω και να με καραγκιοζέψεις ρε παιδί μου; - Έχεις πάντα μια αγωνία, είσαι φοβισμένος»

«Ήταν ένα πανεπιστήμιο η περιπέτεια με τον καρκίνο στη ζωή μου. 

Συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» έδωσε η Ρέα Βιτάλη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την μάχη που έδωσε στο παρελθόν με τον καρκίνο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Κεραία» εξομολογήθηκε ότι «ήταν ένα πανεπιστήμιο η περιπέτεια με τον καρκίνο στη ζωή μου. Την Ρέα είδα σε μεγένθυνση, δεν είδα κανέναν άλλον άνθρωπο αλλά είναι σπουδαίο πράγμα. Αν δεν μας ξανάρθει ο ντουβρουτζας, γιατί έχεις πάντα μια αγωνία και από εκεί και πέρα είσαι ένας φοβισμένος άφοβος άνθρωπος. Από τη μία τα έχεις δει όλα και από την άλλη, λες, μωρέ δεν θέλω να τα έχω δει όλα».

Και πρόσθεσε ακόμα: «Μπαίνω σε ένα κομμωτήριο, μόλις είχαν βγει τα μαλλάκια μου, είχα δει πόσο σημαντικό ήταν που έπεσαν τα μαλλιά… Είναι μια τραγωδία εκείνη την ώρα που ζεις, δεν μπορείς να το πιστέψεις πως είναι… Δηλαδή λες μέσα σου, και να πολεμήσω και να με καραγκιοζέψεις ρε παιδί μου; Γιατί είσαι ένας άλλος άνθρωπος.

Την ίδια στιγμή πάω στο κομμωτήριο και είναι δίπλα μου μια κοπέλα, δεν θα την ξεχάσω τη σκηνή, που έχει μια μαλλούρα μέχρι εδώ κάτω. Έρχεται ο άλλος με το ψαλίδι, το κοιτάζει το ψαλίδι με τρόμο σαν να έχει δει τον δολοφόνο με το πριόνι! «Μην μου κόψεις» φώναξε και, επειδή της το έκοψε λίγο πιο πολύ, αρχίζουν τα μάτια της και κλαίνε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ