Heritage hill Hotel: Ένα νέο, σούπερ μοντέρνο ξενοδοχείο, σαν να είσαι στο Μιλάνο - Είσαι όμως στην ανερχόμενη Συγγρού (φωτό - βίντεο)

Περιτριγυρισμένο από τρεις εμβληματικούς λόφους, την Ακρόπολη, τον Φιλοπάππου και τον Λυκαβηττό, το Heritage Hill Hotel αποτίει φόρο τιμής στον ελληνικό πολιτισμό.

Επιμέλεια - Αχμάκη Περιστέρα 

Το μοναδικό Heritage Hill Hotel είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε στην περιοχή Παραλιακή Αθήνας. 

Το ξενοδοχείο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής στο κέντρο της Αθήνας.

 

 

Heritage-hill-hotel__3083

Heritage-hill-hotel__3128

Διαθέτοντας κομψά και πρακτικά δωμάτια, σουίτες με εκπληκτική θέα, εξαιρετικές επιλογές για ποτό και φαγητό και μια ευρεία γκάμα επιλεγμένων ετικετών μικροζυθοποιίας, αυτό το ξενοδοχείο είναι η ιδανική επιλογή είτε για τις διακοπές σας είτε για το επαγγελματικό σας ταξίδι.

Ο σύγχρονος σχεδιασμός που κυριαρχεί στην αισθητική, συνεργάζεται με τη λειτουργικότητα του δωματίου, δημιουργώντας το τέλειο σκηνικό για την εμπειρία της διαμονής σας.

Το ξενοδοχείο σερβίρει πρωϊνό σε μπουφέ. Τα πιάτα της τοπικής κουζίνας σερβίρονται στο γαστρονομικό εστιατόριο. Dio Dekares i Oka, BoBo Wine Bar και Konstandinidis προσφέρονται για φαγητό στην περιοχή.

Η ιστορία

Περιτριγυρισμένο από τρεις εμβληματικούς λόφους, την Ακρόπολη, τον Φιλοπάππου και τον Λυκαβηττό, το Heritage Hill Hotel αποτίει φόρο τιμής στον ελληνικό πολιτισμό προσφέροντας την απόλυτη ουσία της φιλοξενίας.

Τοποθετημένο ακριβώς δίπλα στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, που στεγάζεται στο πρώην ζυθοποιείο Φιξ, το ξενοδοχείο έχει στρατηγική θέση και αποτελεί ένα βολικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την Αθήνα.

Lifestyle SuiteLifestyle Suite

 

 

Βρίσκεται 200μ. μακριά από τον πλησιέστερο σταθμό του μετρό Συγγρού - Φιξ και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο της Ακρόπολης και κορυφαίους προορισμούς όπως η Πλάκα, το Μοναστηράκι και ο πεζόδρομος Ηρώδου Αττικού. 

Premium Room

Τα δωμάτια

Περιλαμβάνονται 36 κλασικά δωμάτια που συνδυάζουν άνεση και στυλ. 

Lifestyle Suite

Lifestyle Suite

Έχει τηλεόραση επίπεδης οθόνης με δορυφορικά κανάλια, θυρίδα ασφαλείας και τηλέφωνο σε κάθε δωμάτιο. Τα περισσότερα δωμάτια προσφέρουν θέα στην πόλη. Είναι εξοπλισμένα με πλυντήριο πιάτων και παροχές για καφέ και τσάι.

Executive Room

hhhotel

Τα 36 μοναδικά δωμάτια και οι σουίτες, κυμαίνονται από 17 έως 22 τετραγωνικά μέτρα, αγκαλιάζουν την αληθινή αθηναϊκή αστική ατμόσφαιρα, θολώνοντας τις γραμμές μεταξύ της σύγχρονης κομψότητας και της εκλεπτυσμένης λειτουργικότητας του χώρου. Όλα διαθέτουν εξαιρετικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με εκπληκτική θέα στον εμβληματικό Παρθενώνα.

Contact

Leof. Andrea Siggrou 61
117 45, Athens Greece

T: +30 216 9397700
M: info@hhhotel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ