Κρίσιμες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο: Ήρθαν όλα τα μέλη της οικογένειας στην Αθήνα – Η προσευχή στη Μητρόπολη

Για τέταρτη μέρα στο νοσοκομείο

Σύσσωμη η οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ βρίσκεται στην Αθήνα. Από κάθε γωνιά του πλανήτη, έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του τα πέντε παιδιά του, τα εννέα εγγόνια του και οι αδελφές του, Σοφία και Ειρήνη.

Συγκεκριμένα, η αδελφή του Σοφία που έχει τον τίτλο της βασιλομήτορος στον ισπανικό θρόνο, μαζί με την αδελφή τους Ειρήνη έφτασαν από την Ισπανία, ενώ ο Φίλιππος με την σύζυγό του Νίνα Φλορ ταξίδεψαν από το Τζαϊπούρ της Ινδίας στην Αθήνα μετά τη σοβαρή εξέλιξη με την υγεία του πατέρα του.

Διαβάστε ακόμα: Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Με οξύ εγκεφαλικό στη ΜΕΘ του Υγεία - Σε κρίσιμη κατάσταση

Το μεσημέρι του Σαββάτου, τα μέλη της οικογένειας έσπευσαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου στην Μητρόπολη των Αθηνών όπου σύμφωνα με την εφημερίδα ONTime πραγματοποίησαν δέηση. Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης βρέθηκαν εκτός από τις δύο αδελφές του τέως βασιλιά, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος και οι νύφες του Μαρί Σαντάλ, Τατιάνα Μπλάτνικ και Νίνα Φλορ.

Ο 82χρονος τέως μονάρχης υπέστη οξύ εγκεφαλικό ενώ βρισκόταν σπίτι του στο Κολωνάκι. Η υγεία του ήταν ήδη κλονισμένη και το εγκεφαλικό ήρθε να επιβαρύνει την κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ