Πρίγκιπας Χάρι: Το πρώτο του ραντεβού με τη Μέγκαν Μαρκλ και η αγκαλιά της Δούκισσας που «φρίκαρε» τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μετά χαλάρωσε με «τεκίλα, χόρτο και ταινία κινουμένων σχεδίων» 

Πολλά αυτά που αποκαλύπτει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο του «Spare» που κυκλοφόρησε σήμερα 10/1.

Ο 38χρονος royal στα απομνημονεύματά του γράφει μεταξύ άλλων για το πρώτο του ραντεβού με την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Δούκας του Σάσσεξ, μετά την πρώτη του έξοδο με την πρώην ηθοποιό, χαλάρωσε με ένα μπουκάλι τεκίλα, «χόρτο» και βλέποντας την ταινία Inside Out, της Disney!

Ο Χάρι είδε αρχικά την Μέγκαν μέσα από το Instagram μιας κοινής τους φίλης, στην οποία και έστειλε μήνυμα για την ρωτήσει ποια είναι. «Ποτέ μου δεν είχα ξαναδεί κάποια τόσο όμορφη. Εξέπεμπε ενέργεια , άγρια χαρά, μπρίο. Έμοιαζε γεμάτη αυτοπεποίθηση. Ελεύθερη» γράφει μεταξύ άλλων στο βιβλίο του.

Η φίλη του με την σειρά της μίλησε για αυτόν στην Μέγκαν, με την τελευταία να στέλνει στον Χάρι «Γειά». Κάπως έτσι λοιπόν άρχισαν να μιλάνε όλο το βράδυ με τον πρίγκιπα να γράφει ότι:

«Οι αντίχειρές μου πονούσαν. Είχαμε τόσοα πολλά να πούμε, τόσα κοινά, παρόλο που προερχόμασταν από τόσο διαφορετικούς κόσμους. Εκείνη ήταν Αμερικανίδα, εγώ Βρετανός. Εκείνη ήταν μορφωμένη, εγώ μάλλον όχι. Ηταν ελεύθερη σαν πουλί, ενώ εγώ ήμουν αιχμάλωτος σε χρυσό κλουβί».

Το πρώτο τους ραντεβού ήταν στο Soho House, όμως ο Χάρι κόλλησε στην κίνηση και άργησε να φτάσει, με αποτέλεσμα να μην προλάβει για πολύ την Μέγκαν, η οποία είχε κανονίσει να πάει άλλου για φαγητό. 

Επιστρέφοντας ο Χάρι γράφει ότι «σκέφτηκα όλο το ραντεβού και μετά είπα σ@@α, φίλε, τι θα κάνω;». Στη συνέχεια  διηγήθηκε σε έναν φίλο του τι έγινε στο ραντεβού τους με τον ίδιο να λέει ότι κατέληξε να πίνει τεκίλα, να καπνίζει «χόρτο» και να βλέπει το παιδικό καρτούν. 

«Ήπιαμε, καπνίσαμε και βλέπαμε... Inside Out. Μια ταινία κινουμένων σχεδίων... για συναισθήματα. Τέλεια. Ήμουν εντελώς μέσα έξω» γράφει ο πρίγκιπας, σύμφωνα με την Daily Star.

Και προσθέτει ότι «ήμουν ειρηνικά μουδιασμένος. Καλό χόρτο φίλε μου. Το τηλέφωνο χτύπησε. Σ@@α. Το έδειξα στον φίλο μου. Είναι εκείνη». 

Η Μέγκαν τον είχε καλέσει μέσω FaceTime, όταν γύρισε στο  ξενοδοχείο της. «Πήγα σε ήσυχη γωνιά του διαμερίσματος. Ήταν πίσω στο ξενοδοχείο της. Είχε πλύνει το πρόσωπό της. Μου είπε ότι λυπόταν που έπρεπε να φύγει τόσο γρήγορα και ότι δεν ήθελε να πιστέψω ότι δεν ήθελε να βρεθούμε παλί. Ρώτησα πότε θα μπορούσα να την ξαναδώ» αναφέρει ακόμα στο βιβλίο του.

Η πρώτη γνωριμία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Μέγκαν Μαρκλ 

Ο Χάρι ισχυρίζεται στο «Spare» ότι ο αδερφός του «φρίκαρε» με την αγκαλιά της Μέγκαν. 

Ο Δούκας, σύμφωνα με την Daily Mail, παραδέχτηκε ότι είχε περισσότερο άγχος για τη γνωριμία της Μέγκαν με τον αδερφό του παρά με οποιονδήποτε άλλον.

 «Του σύστησα τη Μεγκ, η οποία έσκυψε και τον αγκάλιασε, κάτι το οποίο τον φρίκαρε τελείως. Έκανε ένα βήμα πίσω», γράφει ο πρίγκιπας για την πρώτη συνάντηση, που είχε γίνει το 2016 στο διαμέρισμα του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, στο Παλάτι του Κένσινγκτον.


Ο Χάρι εξήγησε πώς αυτός ήταν απλώς ο τρόπος της Μέγκαν να χαιρετάει αγνώστους. «Ίσως ο Γουίλι περίμενε από τη Μεγκ να υποκλιθεί; Αυτό θα ήταν το πρωτόκολλο όταν συναντάς για πρώτη φορά ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, αλλά εκείνη δεν το ήξερε και δεν της το είπα» γράφει ακόμα. 

Δείτε επίσης: Κέιτ vs Μέγκαν: Ο τσακωμός πριγκίπισσας & Δούκισσας για το φόρεμα της Σάρλοτ - τα sms που αντάλλαξαν - «έκλαψε όταν το δοκίμασε»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ