Margot Robbie: Σαν πριγκίπισσα στις Χρυσές Σφαίρες 2023 - το πανέμορφο ροζ φόρεμα το μακιγιάζ και τα κοσμήματα (φωτό - βίντεο)

Η τουαλέτα σε γραμμή Α της Robbie διέθετε μια ανοιχτή ροζ δαντέλα Chantilly.....

Απονεμήθηκαν τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας για 80ή φορά οι «Χρυσές Σφαίρες» τα βραβεία της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA) σε τελετή στο Λος Άντζελες, για τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά επιτεύγματα της περασμένης χρονιάς, τα οποία θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ.

 

 

Η ημιαυτοβιογραφική ταινία "The Fabelmans"  του Στίβεν Σπίλμπεργκ είναι ο μεγάλος νικητής της βραδιάς καθώς κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία "Δράμα" και το βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας έχοντας έτσι μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει Όσκαρ στις 12 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες εμφανίσεις στις Χρυσές Σφαίρες 2023: Julia Garner, Jessica Chastain, Margot Robbie, Lily James (φωτό & βίντεο)

 

Τα περισσότερα, αριθμητικά, βραβεία --ανάμεσά τους και εκείνο της Καλύτερης Ταινίας στην κατηγορία Μιούζικαλ ή Κωμωδία--κέρδισε η ταινία «Τα πνεύματα του Ινισέριν» του Μάρτιν Μακ Ντόνα.

Οι Χρυσές Σφαίρες - τα βραβεία της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA) αναγνωρίζουν τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά επιτεύγματα της περασμένης χρονιάς και θεωρούνται προάγγελος των Όσκαρ.

Έτσι όλες οι διάσημες και διάσημοι του Χόλιγουντ κάνουν τις πιο απαστράπτουσες εμφανίσεις. 

Στην 80η απονομή των Golden Golbes, είχαμε μαμπερές εμφανίσεις που μας έκοψαν την ανάσα.  Η Margot Robbie, με την αστραφτερή ροζ Chanel τουαλέτα της, μας πήρε τα μυαλά. 

Το διαχρονικά κομψό φόρεμά της με τις κρυστάλλινες διακοσμητικές λεπτομέρειες ήταν αναμφίβολα η πιο κατάλληλη επιλογή, αφού η ηθοποιός παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως υποψήφια για το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε ταινία μιούζικαλ ή κωμωδία, για τον ρόλο της στο Babylon. 

Σε αυτό το σημείο να πούμε πως, χρειάστηκαν 750 ώρες για να ραφτεί το Chanel φόρεμα της... 

Το look συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια από λευκό χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια, μια καρφίτσα και ένα δαχτυλίδι, όλα από τη Chanel. Το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ σε γήινες αποχρώσεις, ενώ τα μαλλιά της σχημάτιζαν χαλαρές μπούκλες... 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ