Μαρί Σαντάλ: «Πως να σκοτώσεις την οικογένειά σου» - Το viral στόρι, απάντηση στο βιβλίο του Χάρι

Η σύζυγος του Παύλου παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ της Βασιλικής Οικογένειας της Βρετανία

Η σύζυγος του Παύλου Γλύξμπουργκ φαίνεται πως στηρίζει τη βρετανική βασιλική οικογένεια στη «διαμάχη»

Ένα βιβλιοπωλείο έχει γίνει viral μετά την απόφασή του να βάλει στη βιτρίνα του το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι και το μυθιστόρημα με τίτλο «Πώς να σκοτώσεις την οικογένειά σου», της Μπέλα Μάκι. Η συγκεκριμένη βιτρίνα τράβηξε και την προσοχή της Μαρί Σαντάλ, συζύγου του Παύλου Γλύξμπουργκ, ο πεθερός της οποίας είναι νονός του αδερφού του Χάρι, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Την Τρίτη, η 54χρονη Μαρί Σαντάλ ανάρτησε ένα στόρι στο Instagram με τη συγκεκριμένη βιτρίνα, χωρίς να γράψει κάτι η ίδια. Η ανάρτησή της αυτή ερμηνεύτηκε ως μια κίνηση στήριξης στη βρετανική βασιλική οικογένεια, καθώς τα απομνημονεύματα του Χάρι προκαλούν τριγμούς με τις αποκαλύψεις που κάνει.

Οι σχέσεις των δύο οικογενειών είναι πολύ στενές, αφού ο πρίγκιπας της Ουαλίας και σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον είναι νονός του πρίγκιπα Κωνσταντίνου- Αλεξίου, γιου της Μαρί-Σαντάλ. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μπορεί να παραβρεθεί στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τη Δευτέρα.

Στο βιβλίο ο Χάρι αφηγείται περιστατικά και εξαπολύει κατηγορίες σε βάρος του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, της μητριάς του Καμίλα και του μεγαλύτερου αδελφού του, του διαδόχου Ουίλιαμ.

Σημειώνεται πως την Τρίτη 10/1 ο εκδότης είπε ότι το βιβλίο του Χάρι έχει γίνει το πιο ευπώλητο μη λογοτεχνικό βιβλίο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι σήμερα. Οι λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και οι κατηγορίες για το πως αυτά συνεργάστηκαν με έναν εχθρικό Τύπο κυριάρχησαν στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης επί ημέρες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ