Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Έστω για μια μέρα ας αφήσουμε κάτι όμορφο να μας συναρπάσει

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Παρασκευή είναι μια μέρα που ευνοεί τη δημιουργία, μας εμπνέει και μας κάνει λίγο πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους, καθώς ο Ήλιος από τον Αιγόκερω συναντά σε όψη εξαγώνου τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Είναι όμως και μια ιδιαίτερα «ζωντανή» από πλευράς ενέργειας ημέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό, στο ζώδιο των σχέσεων. Και η σημερινή μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία, στις επαφές, στις συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή όψη εξαγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα είναι αρκετά απαιτητική όψη, αν δεν τη διαχειριστείτε όπως πρέπει. Καταρχάς, πρέπει να διατηρήσετε τα όρια όσο κι αν είναι δύσκολο, είτε σε προσωπικές είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως, θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους που τώρα γνωρίζετε. Πόσο μάλλον αν πρέπει να διατηρηθούν μυστικά που σας έχουν εκμυστηρευτεί άλλοι. Από την άλλη υπάρχει μια πιο ρευστή ενέργεια σήμερα που υποβοηθείται κι από τη Σελήνη στον Ζυγό απέναντί σας και δεν χρειάζεται να πιέζεστε πολύ. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα και επηρεάζει όλους μας, άλλους περισσότερο και άλλους λιγότερο. Εσείς ανήκετε σε αυτούς που επηρεάζονται λιγότερο. Η όψη αυτή επηρεάζει τον τρόπο που σκέφτεστε, τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να είστε λίγο αφηρημένοι ή να έχετε την αίσθηση ότι δεν πατάτε έδαφος. Μπορεί να βγάλετε λάθος συμπεράσματα ή να πάρετε ως δεδομένα πράγματα τα οποία θέλουν μεγαλύτερη διερεύνηση, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε μια πολύ σημαντική απόφαση.

ΔΙΔΥΔΜΟΙ

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη της ημέρας που χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς, αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν σας έρθει ένας φουσκωμένος λογαριασμός μη διστάσετε να ελέγξετε σε βάθος τι συμβαίνει, γιατί μπορεί κάποιο στοιχείο να είναι λάθος.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ