Ιβάν Σβιτάιλο: Τροχαίο σοκ για τον πασίγνωστο ηθοποιό & χορευτή - Τον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, ''βρεθήκαμε ανάποδα, αλλά...'' (φωτό - βίντεο)

Το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε... 

Τροχαίο ατύχημα είχε το βράδυ της Πέμπτης (12.01.2023) ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, καθώς επέστρεφε σπίτι του μετά από παράσταση.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο ηθοποιός, αναποδογύρισε το αυτοκίνητό του.

Ο γνωστός χορογράφος είναι ευτυχώς καλά στην υγεία του και σε ανάρτησή του στα instastories ανέβασε στιγμιότυπο του τροχαίου και έγραψε: «Όλα καλά, βρεθήκαμε ανάποδα, αλλά ευτυχώς είμαστε ευλύγιστοι».

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό μας», ο Ιβάν Σβιτάιλο περιέγραψε πώς έγινε το ατύχημα και αναποδογύρισε το όχημά του. «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Επέστρεφα στο σπίτι λίγο μετά την παράσταση, 1-2 χλμ πριν φτάσω στην κατοικία μου, βγαίνοντας από ένα τούνελ, είχε ένα ολισθηρό κομμάτι, μόλις είχε βρέξει. Ήμουν μόνος μου στο αυτοκίνητο και δεν έτρεχα, απλά, το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή πάνω στη γλίτσα. 

 

 

Είναι περίεργο να βρεθείς ξαφνικά ανάποδα με 2χλμ την ώρα. Υπήρχε πολύς κόσμος εκεί τριγύρω, βγήκαν οι άνθρωποι, φυσικά με βοήθησαν. Όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ