Κηδεία Κωνσταντίνου Β: Άφιξη Ελλήνων εφοπλιστών από το Λονδίνο για την εξόδιο ακολουθία - Ποιοι θα παραστούν, ποιοι προσκλήθηκαν

Σχεδόν 200 καλεσμένοι εκ των οποίων περίπου 60 Έλληνες, αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, θα βρεθούν στην Αθήνα για το τελευταίο «αντίο»

Μέχρι αύριο το βράδυ αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι αφίξεις των επισήμων που θα παρευρεθούν στη κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Σχεδόν 200 καλεσμένοι εκ των οποίων περίπου 60 Έλληνες, αλλά και μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, θα βρεθούν στην Αθήνα για το τελευταίο «αντίο».

Στην λίστα με τα πρόσωπα που θα δώσουν το παρών στην εξόδιο ακολουθία βρίσκονται και ισχυρές οικογένειας της Ελλάδας, που ζουν τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην χώρα μας. 

Άλλωστε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος έζησε για πολλά χρόνια στο Λονδίνο, είχε στενές σχέσεις με πολλούς εφοπλιστές και επιχειρηματίες. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους εφοπλιστές που θα βρεθούν στην κηδεία είναι ο Γιώργος Προκοπίου, ο οποίος άλλωστε είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή ότι ήταν για πολλά χρόνια φίλος με τον τέως βασιλιά.

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου, καθώς και ο Γιώργος και η Χριστιάννα Γουλανδρή, πιστεύεται ότι θα πάνε στην κηδεία, όπως και ο Μιχάλης Χανδρής.

Αναμένεται επίσης να δώσει το παρών ο Νικόλας Λαιμός μαζί με την σύζυγό του Ειρήνη, ενώ πρόσκληση έχουν λάβει και οι γιοι τους Φίλιππος και Αντώνης. Ο Νικόλας Λαιμός, όταν ο Κωνσταντίνος πούλησε την βίλα του στο Πόρτο Χέλι, του είχε παραχωρήσει ένα υπέροχο διαμέρισμα στην Βασιλίσσης Σοφίας. 

Νικόλας Λαιμός-Φίλιππος Λαιμός-Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού

Τέλος αναμένεται να εκπροσωπηθούν και οι οικογένειες Εμπειρίκου, Κουλουκουντή και Χατζηπατέρα. 

*Φωτογραφίες: EUROKINISSI & NDP

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ