Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Η Μαρί Σαντάλ αγκαζέ με την βασίλισσα Λετίσια - μαζί τους ο Παύλος και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας

Της κρατά το χέρι

Αγκάζε με την βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας η Μαρί Σαντάλ!

Στον λογαριασμό @royalsofgreece στο Instagram δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις δύο γυναίκες μπορστά από την είσοδο γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας, την παραμονή της κηδείας του Κωνσταντίνου Β'.

Λόγω του πένθους φυσικά είναι ντυμένες στα μαύρα, με την Λετίσια να κρατά το χέρι της Μαρί Σαντάλ και να της λέει κάτι χαμογελώντας. Μπροστά τους διακρίνονται  οι σύζυγοί τους, ο Παύλος και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @royalsofgreece

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του Φελίπε, η πρώην βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η πριγκίπισσα Ειρήνη, είναι αδελφές του Κωνσταντίνου.

Οι δύο γυναίκες βρίσκονται εδώ και μέρες στην χώρα μας, ενώ την Παρασκευή έφτασαν και οι κόρες της Σοφίας, Ελένα, Δούκισσα του Λούγο και Κριστίνα, Δούκισσα της Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή η οικογένεια του Κωνσταντίνου παρέθεσε γεύμα σε στενό κύκλο, για τους προσκεκλημένους που είχαν φτάσει ήδη στην Αθήνα, ενώ σήμερα μετά την ταφή του τέως βασιλιά στο Τατόι, θα παραθέσουν επίσης δείπνο σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Δείτε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου: Φωτό από την άφιξη του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και της Λετίσια - Με μαύρο παλτό και suede μπότες η βασίλισσα

Vintage φωτογραφία: Ο Κωνσταντίνος με τον βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας - θείος και ανιψιός γελούν με την ψυχή τους

Κηδεία Κωνσταντίνου: Ξημερώματα προσγειώθηκε το αεροσκάφος της British Airways με την πριγκίπισσα Άννα - Μαζί της 5 ακόλουθοι

LIVE από την Μητρόπολη Αθηνών: Ουρές για το ύστατο χαίρε - Λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ