Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Το χειροφίλημα του Παύλου στην Λετίσια & το κομψό φόρεμα της βασίλισσας της Ισπανίας (φωτό & βίντεο)

Το βασιλικό ζεύγος στην Μητρόπολη για το τελευταίο αντίο

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας είναι ανάμεσα στους royals που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία του Κωνσταντίνου.

Άλλωστε ο Φελίπε είναι ανιψιός του τέως βασιλιά, αφού η μητέρα του πρώην βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας είναι αδερφή του εκλιπόντος.

Παράλληλα ο βασιλιάς της Ισπανίας έχει βαφτίσει το ένα από τα παιδιά του ξαδέρφου του Παύλου, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, ενώ όταν έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αμερική, συγκατοικούσε με τον μεγάλο γιο του Κωνσταντίνου. 

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η Λετίσια επέλεξε για την κηδεία ένα κομψό μακρυμάνικο, μαύρο φόρεμα, με βελούδινες λεπτομέρειες. 

Η 50χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων έχει τα μαλλιά της πιασμένα πάνω, ενώ φορά επίσης ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Photos: Eurokinissi & NDP

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε άλλες εικόνες βλέπουμε το βασιλικό ζεύγος της Ισπανίας να χαιρετά τον μεγάλο γιο του Κωνσταντίνου, Παύλο, στην είσοδο του Ναού και να του δίνουν τα συλλυπητήρια, για τον χαμό του πατέρα του. Μάλιστα ο Παύλος έκανε και ένα χειροφίλημα στην σύζυγο του ξαδέρφου του. 

Δείτε επίσης:

Παύλος και Μαρί Σαντάλ μετακομίζουν μόνιμα στην Ελλάδα - Πληροφορίες ότι θα εγκατασταθούν στη Ν. Ερυθραία (βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Η Μαρί Σαντάλ αγκαζέ με την βασίλισσα Λετίσια - μαζί τους ο Παύλος και ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας

LIVE από την Μητρόπολη: Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου - Λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν

«Η αγαπημένη σου Άννα Μαρία» - Το στεφάνι της κηδείας, με λευκά μιγκέ, όπως το μπουκέτο του γάμου τους (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ