Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Οι κομψές νύφες του - Σικάτο ταγιέρ για τη Νίνα Φλορ, με midi φόρεμα η Τατιάνα Μπλάτνικ (φωτό & βίντεο)

Έφτασαν μαζί στην Μητρόπολη

Η Νίνα Φλορ και η Τατιάνα Μπλάτνικ αναχώρησαν μαζί από το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία» για την Μητρόπολη Αθηνών, όπου τελέστηκε σήμερα η εξόδοιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Β.

Οι δύο νύφες του τέως βασιλιά με την θλίψη εμφανή στα πρόσωπά τους, έφτασαν στον Ιερό Ναό, όπου τους υποδέχτηκε στην είσοδο - όπως και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους - ο Παύλος.

photos: Eurokinissi & NDP

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες η κόρη του δισεκατομμυριούχου Ελβετού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της VistaJet, Τόμας Φλορ, φορούσε ένα υπερκομψο μαύρο ταγιέρ, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι Chanel, αφού η ίδια επιλέγει συνχά ρούχα του συγκεκριμένου οίκου μόδας, του οποίου δημιουργία ήταν άλλωστε και το υπέροχο νυφικό που είχε φορέσει στον γάμο της με τον Φίλιππο, στην Μητρόπολη Αθηνών το 2021.

Η Νίνα Φλορ είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με ένα πουκάμισο με βολάν, ένα ζευγάρι μπότες με χαμηλό τετράγωνο τακούνι, μια μικρή τσάντα και ένα μαύρο hairband στα μαλλιά της. 

Όσο για την σύζυγο του Νικόλαου, η Τατιάνα Μπλάτνικ φορούσε ένα εξίσου σικάτο μαύρο, midi φόρεμα με αστραφτερές λεπτομέρειες στα μανίκια, οπάκ καλσόν και ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο.

Δείτε επίσης:

Κηδεία Κωνσταντίνου: Δακρυσμένη η Άννα Μαρία - Έφτασε στη Μητρόπολη μαζί με τη νύφη της - Το χειροκρότημα του κόσμου (φωτό & βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β': «Δεν είναι αυτό το τέλος πατέρα» - Λύγισε στον επικήδειό του ο Παύλος (φωτό - βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Στη Μητρόπολη και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό - Η χειραψία με τον Παύλο (φωτό - βίντεο)

Κηδεία Κωνσταντίνου: Με μαύρο δαντελένιο πέπλο και δερμάτινες μπότες η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας (φωτό)

Κηδεία Κωνσταντίνου Β’: Το χειροφίλημα του Παύλου στην Λετίσια & το κομψό φόρεμα της βασίλισσας της Ισπανίας (φωτό & βίντεο

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ