Μade in Greece τα No Thinkin: Γυναικεία ρούχα που θα απογειώσουν το στυλ σου - Δημιουργός του brand η Μιρκέτα Βιδάλη

Λένε όχι στη «γρήγορη μόδα», στη μαζική παραγωγή, και στα χαμηλής ποιότητας προϊόντα.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικά χρόνια, όταν η Μιρκέτα (ιδιοκτήτρια της No Thinkin) στην προσπάθειά της να βρει το ιδανικό τζιν για εκείνη, ανακάλυψε ένα κενό στην αγορά που έπρεπε να καλυφθεί: η έλλειψη τζιν για νέα κορίτσια με δυναμική προσωπικότητα και για γυναίκες με αυτοπεποίθηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NO THINKIN (@no_thinkin)

Αυτό το πρόβλημα την οδήγησε στο να αγοράσει vintage κομμάτια, να τα μεταποιήσει και να τα διακοσμήσει μόνη της και όλα αυτά μέσα στο εφηβικό της δωμάτιo. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Μάρκετινγκ, η Μιρκέτα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία που θα εξιδεικευόταν στη κατασευή τζιν και denim ενδυμάτων.

 

Έτσι γεννήθηκε η No Thinkin! Παρά το εξαιρετικά χαμηλό budget και την έφηβη κρεβατοκάμαρα, η οποία θα αποτελούσε την έδρα της εταιρείας για τα επόμενα δύο χρόνια, η Μιρκέτα ήταν αφοσιωμένη στο όνειρό της. Μέχρι σήμερα, στη No Thinkin παραμένουν αντίθετοι στη «γρήγορη μόδα» (fast fashion), ενώ σχεδιάζουν και παράγουν όλα τους τα είδη στην Ελλάδα.

Ο σεβασμός προς στο περιβάλλον, προς τα δικαιώματα των εργαζομένων, και προς τους πελάτες,  είναι οι βασικές τους προτεραιότητες. 

Δείτε επίσης: Στέφανος Καπίνο – Μιρκέτα Βιδάλη: Ένας παραμυθένιος γάμος στην Ερμιόνη (φωτό)

Εμπνευσμένοι από την ξεγνοιασιά της αγαπημένης εποχής των '90s, προάγουν το δυναμισμό, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ρούχα με «χαραχτήρα», για όλες τις γυναίκες αυτού του κόσμου!

Στη No Thinkin βοηθούν με το δικό τους τρόπο, μέσω των δημιουργιών τους, τις γυναίκες να νιώθουν άνετα χωρίς όμως να είναι ατημέλητες, να είναι σέξι αλλά χωρίς να φαίνεται επιτηδευμένο, να είναι δυναμικές αλλά όχι απρόσιτες. «Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να στηρίζετε τις επιλογές σας», αυτό είναι ένα απο το αγαπημένα τουςρητά!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ