Vintage pic: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε σπάνιο κλικ με τους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Χαρίλαο Φλωράκη & Μίνωα Κυριακού - «Σύνοδος κορυφής»

Ένα πολύ όμορφο κλικ! 

Μια σπάνια, vintage φωτογραφία, ανέσυρε από την συλλογή της η δημοσιογράφος Έλενα Μακρή. 

Συγκεκριμένα στο κλικ του 1994 , βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη να περιστοιχίζεται από τους Δημήτρη Αβραμόπουλο, Χαρίλαο Φλωράκη και Μίνωα Κυριακού. Είχαν βρεθεί όλοι τους σε εκδήλωση. 

Η ίδια στην ανάρτησή της γράφει: «Σύνοδος κορυφής» ή όταν συναντιούνται εμβληματικές προσωπικότητες από τους κόσμους του θεάτρου, της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των media. Σε εκδήλωση του 1994 την Αλίκη Βουγιουκλάκη περιστοιχίζουν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ο Χαρίλαος Φλωράκης και ο Μίνως Κυριακού.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει σε συνέντευξη της στο περιοδικό Status εκείνη την εποχή: «Εγώ δεν πιστεύω στο τυχαίο. Όλα όσα κερδίζουμε, τα κερδίζουμε με αγώνα, με μια αδιάκοπη πάλη. Αρκεί να έχουμε όραμα, ένα όραμα. Το πρώτο δικά μου όραμα ήταν να ξεφύγω απ’ τη μιζέρια. Να ξεφύγω από τη σκιά της καθημερινότητας.

Να ξεφύγω από έναν κόσμο που μου φαινόταν απάνθρωπος, μια κι είχα γνωρίσει το Θάνατο σε ηλικία έξι χρόνων. Ο επίγειος Κάτω Κόσμος μού είχε πάρει ταυ πατέρα μου, κι εγώ, όσο κι αν το ‘ψαχνα, ποτέ δεν βρήκα ποιος έφταιγε για τον Εμφύλιο, για όλα όσα γίνανε τότε. Άλλωστε, θύτες και θύματα έχουνε πάντα κοινή μοίρα. “Έτσι δεν είναι;Κι είναι φοβερό να μεγαλώνεις και να σε μαθαίνουν να μισείς. Εδώ, εγώ διαφωνούσα. Εγώ είχα γεννηθεί για ν’ αγαπάω και για ν’ αγαπιέμαι»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ