Julian Sands: Αγνοείται ο Βρετανός ηθοποιός - Χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία (φωτό - βίντεο)

Tι του συνέβη; 

Ο Βρετανός ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος μετά την πεζοπορία του στα βουνά του Σαν Γκάμπριελ την περασμένη εβδομάδα.

Ο 65χρονος δηλώθηκε αγνοούμενος στην περιοχή Baldy Bowl την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας στη νότια Καλιφόρνια.

 

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι επίγειες ομάδες διάσωσης αποσύρθηκαν από το βουνό το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω του κινδύνου χιονοστιβάδας, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται με μη επανδρωμένα αεροσκάφη και ελικόπτερα.

Ο κ. Sands είναι γνωστός για τους ρόλους του σε δημοφιλείς ταινίες και τηλεοπτικά δράματα, όπως το "A Room With A View", το "24" και το "Smallville".

 

 

Σε δήλωση που κοινοποιήθηκε στο πρακτορείο ειδήσεων PA, το τμήμα του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναρντίνο ανέφερε ότι ο κ. Σαντς δηλώθηκε περίπου στις 19:30 τοπική ώρα την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Τα συνεργεία έρευνας και διάσωσης του τμήματος "ανταποκρίθηκαν και άρχισαν την έρευνα", αλλά παρεμποδίστηκαν από τις προειδοποιήσεις για έντονα καιρικά φαινόμενα και τις συνθήκες των μονοπατιών, σύμφωνα με το BBC.

 

 

 

"Ωστόσο, συνεχίζουμε τις έρευνες με ελικόπτερο και μη επανδρωμένα αεροσκάφη όταν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΑΠΕ/ ANSA

Ο κ. Sands ζει στο Λος Άντζελες από το 2020 και πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στο δράμα Benediction, στο οποίο πρωταγωνιστούσε επίσης ο Peter Capaldi.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ