Ζευγάρι ομοφυλόφιλων υιοθέτησε δύο αγόρια - κατηγορείται ότι τα κακοποιούσε και τα εξέδιδε σε παιδόφιλους (φωτό & βίντεο)

Οι βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν

Ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, από την Τζόρτζια των ΗΠΑ κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα δύο υιοθετημένα παιδιά του και τα χρησιμοποίησε για την παραγωγή «σπιτικής» παιδικής πορνογραφίας, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Zachary και ο William Zulock  συνελήφθησαν στις 27 Ιουλίου στην Οξφόρδη της Τζόρτζια, αφού η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι τους και βρήκε βίντεο που δείχνουν ότι «εμπλέκονταν σε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις» με τα παιδιά.

Photo: Walton County Sheriff's Office

Ο 35χρονος δημόσιος υπάλληλος κι ο 33χρονος τραπεζίτης, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε το Townhall.

 

Και οι δύο άνδρες δήλωσαν αθώοι. Ο δικηγόρος τους δεν απάντησε στο αίτημα του Fox News Digital για σχολιασμό.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα αγόρια, που ήταν στην τρίτη και την τεάρτη τάξη του δημοτικού, όταν έγινε η σύλληψη, κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από το ζευγάρι που φέρεται να τα βίασε πρωκτικά και να τα εξανάγκασε σε στοματικό σεξ. Το κατηγορητήριο ισχυρίζεται επίσης ότι το μεγαλύτερο παιδί  τραυματίστηκε λόγω του βιασμού.

Photo: Zachary Zulock/Instagram

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι η σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών  είχε αρχίσει πιθανώς από το 2019. Τα αγόρια, ηλικίας τώρα 9 και 11 ετών, υιοθετήθηκαν τον Νοέμβριο του 2018  από μια χριστιανική υπηρεσία υιοθεσίας ειδικών αναγκών.

Σε ένα δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στο Facebook όταν το ζευγάρι συνελήφθη για πρώτη φορά, η αστυνομία είπε ότι ενημερώθηκε για την υπόθεση όταν ένας ντετέκτιβ του Γραφείου Έρευνας της Τζόρτζια έλαβε πληροφορίες για κάποιον που «μπορεί να κατέβαζε υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών». Μετά από έρευνα και συνέντευξη με τον ύποπτο, η αστυνομία διαπίστωσε ότι υπήρχε ένας δεύτετος ύποπτος που «παρήγαγε αυτοσχέδιο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με τουλάχιστον ένα υιοθετημένο παιδί που ζούσε στο σπίτι με τον δράστη».

Μια άλλη ένορκη κατάθεση αναφέρει ότι ο Zachary Zulock βιντεοσκόπησε τον σύζυγό του, William Zulock, την ώρα που κακοποιούσε το ένα παιδί.

Ο Zachary φέρεται να είπε στην αστυνομία, ότι το υλικό στάλθηκε σε «λιγότερα από δώδεκα άτομα».

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε επίσης ότι  χρησιμοποιούσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εκπορνεύουν τους δύο ανήλικους γιους τους. Ο 27χρονος Hunter Clay Lawles είπε στην αστυνομία ότι έλαβε «πολλά» μηνύματα στο Snapchat από τον Zachary, ο οποίος τον κάλεσε «πολλές φορές» να συμμετάσχει στη σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών.

Ο Lawless ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σεξουαλική επαφή με τα παιδιά. 

 

Στα αποδεικτικά στοιχεία που συλλέχθηκαν από τις αρχές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλών 149 εικόνες, ένα sms από τον Lawless και τα αποτελέσματα της εξέτασης για σεξουαλική επίθεση που διεξήχθη στα παιδιά, αναφέρουν δικαστικά έγγραφα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ