Χλιδάτα εγκαίνια στο Atlantis The Royal hotel στο Ντουμπάι: Βροχή αστέρων - Beyonce, Kendall Jenner & Μαρίνα Βερνίκου (φωτό & βίντεο)

Ανέβηκε στην σκηνή με την 11χρονη κόρη της

Η Beyonce ανέβηκε ξανά στη σκηνή μετά από 4 χρόνια απουσίας, με την 41χρονη βασίλισσα της RnB να εμφανίζεται στα εγκαίνια του AtlantisThe Royal Grand Hotel στο Ντουμπάι, το Σάββατο.

Σύμφωνα με το TMZ η τραγουδίστρια φέρεται να πληρώθηκε 24 εκατομμύρια δολάρια για την συναυλία, στο ξενοδοχείο που διαθέτει 231 πολυτελή διαμερίσματα, 693 δωμάτια και 102 σουίτες.

Στην σκηνή ανέβηκε και η 11χρονη κόρη της Blue Ivy. Οι δυο τους τραγούδησαν το «Brown Skin Girl», από το soundtrack της Beyonce, για το remake του «Βασιλιά των Λιονταριών» της Disney το 2019.

Η σταρ εντυπωσίασε το κοινό της για ακόμα μια φορά, τόσο με τα τραγούδια της, όσο και με τα φανταστικά outfits που φόρεσε στο show. Και μπορεί οι κάμερες να απαγορευόντουσαν, ωστόσο μέσα από τα social media καταφέρνουμε να πάρουμε μια γεύση από τα όσα έγιναν.

Το παρών έδωσαν πολλές διάσημες κυρίες, όπως η Kendall Jennerη Halle Bailey, η Corey Stokes, η Rebel Wilson, η Ellen Pompeo με τον σύζυγό της Chris Ivory και η ηθοποιός Patricia Contreras.

Το 27χρονο μοντέλο και reality star φορούσε ένα υπέροχο καφέ, σατέν φόρεμα με με μια χρυσή λεπτομέρεια στην λαιμόκοψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Το μάξι φουστάνι της Kendall, σύμφωνα με την Daily Mail ήταν μια δημιουργία του οίκου Schiaparelli. 

Photo: Instagram

Ακόμα είδαμε την Jenner να φορά στο Ντουμπαί ένα πράσινο φόρεμα και ψηλά, μαύρα λατέξ γάντια.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στη συναυλία της Beyonce, ήταν και η Ελληνίδα φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου, η οποία και δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram ένα σχετικό βίντεο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina (@marinavernicos)

Σε φωτογραφίες που ανέβασε στα stories της, την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της Μίλτο Καμπουρίδη και τις δύο κόρες τους Ντεμίλια και Ανέζια.

Η ίδια φορά ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα με κρόσσια, ενώ σημειώνεται ότι το ζεύγος έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον Γιώργο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ