«Ξεπλένει» τον πρίγκιπα Andrew η Ghislaine Maxwell στην πρώτη συνέντευξη από την φυλακή - δεν θυμάται να συνάντησε το κορίτσι… (βίντεο)

Η Giufree έχει καταγγείλει ότι τον Δούκα για σεξουαλική επίθεση

Η καταδικασμένη για σωματεμπορία ανηλίκων Ghislaine Maxwell ισχυρίστηκε ότι «δεν θυμάται» τη συνάντηση του πρίγκιπα Andrew με την Virginia Giuffre.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη από τη φυλακή η 61χρονη σήμερα πρώην socialite, είπε ακόμα ότι η περιβόητη κοινή τους φωτογραφία είναι ψεύτικη.

 

 

Σε μια αποκλειστική προεπισκόπηση που εξασφάλισε η Mail on Sunday η Maxwell επέμεινε ότι δεν θυμάται το ζευγάρι να έχει περάσει χρόνο μαζί στο Ηνωμένο Βασίλειο ή τις ΗΠΑ.

Το στιγμιότυπο με τον Andrew, την Ghislaine και την Giufree φέρεται να τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2001 στο διαμέρισμα της Maxwell.

 

 

Σημειώνεται ότι η Guiffre (στο παρελθόν Roberts) έχει ισχυριστεί ότι εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ με τον αγαπημένο γιο της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, όταν ήταν 17 ετών.

 

 

Η ίδια έχει καταγγείλει ότι είχε πέσει θύματα σωματεμπορίας από τον καταδικασμένο παιδόφιλο Jeffrey Epstein, ο οποίος το 2019 βρέθηκε νεκρός στο κελί της φυλακής του.

Στην αποκαλυπτική συνέντευξη, η οποία θα μεταδοθεί στην εκπομπή TalkTV του Jeremy Kyle αύριο το βράδυ στις 19:00, η Maxwell είπε σύμφωνα με την Daily Mail : «Δεν θυμάμαι ότι συναντήθηκαν. Και δεν νομίζω ότι αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή. Είναι ψεύτικη. Είμαι σίγουρη ότι δεν είναι (σ.σ. αληθινή)».

 

 

Η ίδια ανέφερε ακόμα την Κυριακή στην The Mail ότι: «Δεν υπήρξε ποτέ πρωτότυπο, δεν υπάρχει φωτογραφία. Δεν υπάρχει κανένα πρωτότυπο αυτής της φωτογραφίας, (μόνο) αντίγραφα αντιγράφων και μέρη της, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, μοιάζουν σαν να έχουν υποστεί photoshop. Δεν τη θυμάμαι στο σπίτι μου».

Ανακοινώνοντας την εκπομπή με τίτλο «η Ghislaineπίσω από τα σίδερα», ο Kyle  είπε στους τηλεθεατές: «Η Maxwell ξεσκεπάζει τον Epstein, τον πρίγκιπα Andrew,  ακόμη και την αείμνηστη βασίλισσά μας. Αυτή είναι η  Maxwell  πίσω από τα κάγκελα και με τα δικά της λόγια».

 

 

 

Η συνέντευξη έρχεται καθώς ο Andrew επιδιώκει να ανατρέψει τη συμφωνία πολλών εκατομμυρίων λιρών που έκανε με την Guiffre, σε μια προσπάθεια να την κάνει να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της για σεξουαλική επίθεση και ενδεχομένως να εξασφαλίσει μια συγγνώμη.

Ο Δούκας της Υόρκης ανέλαβε δράση αφότου η Virginia  απέσυρε την αγωγή της κατά του πρώην δικηγόρου του Epstein, Alan Dershowitz,  πέρυσι, τον οποίο επίσης κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση.

 

 

Η Maxwell, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 20 ετών για το σκάνδαλο με τον  εκλιπόντα εραστή της και καταδικασμένο παιδόφιλο Jeffrey Epstein, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Andrew και η Virginia να έχουν συναντηθεί. 

«Ξέρω ότι η Virginia ταξίδευε με τον Jeffrey Epstein οπότε είναι εφικτό. Αλλά η φωτογραφία δεν φαίνεται να είναι αληθινή. Και δεν θυμάμαι να την έχουν τραβήξει» είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ