Story of the day: Γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός της την δηλητηρίαζε για χρόνια - Είχε υποψίες πως τον απατούσε

Η ίδια υποστηρίζσει πως της έδινε για χρόνια, ναρκωτικά! 

Μια Κινέζα κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι την δηλητηρίαζε για χρόνια με φάρμακα. Ο λόγος μάλιστα, ήταν οι υποψίες του, πως η σύζυγός του τον απατούσε. 

Η Liu Chang, γιατρός από την επαρχία Shandong, κατηγόρησε για πρώτη φορά τον πρώην σύζυγό της - ο οποίος είναι επίσης γιατρός- ότι την δηλητηρίασε το 2019.

Τότε, η Liu δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο σύζυγός της, Gao Zhisen, της χορηγούσε κρυφά ορμονικά φάρμακα από το 2016 και ότι αυτά της είχαν προκαλέσει σωματική αναπηρία και σοβαρό τραυματισμό δευτέρου βαθμού.

Το ζευγάρι χώρισε το 2017 και έκτοτε η Liu αγωνίζεται για να φέρει τον πρώην σύζυγό της ενώπιον της δικαιοσύνης.

odditycentral

Παρά τις προσπάθειες να λογοδοτήσει ο Γκάο για το φερόμενο έγκλημά του, η Λιου κατάφερε να κλείσει δικάσιμο μόνο στις αρχές του μήνα, τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες αποκαλύψεις της.

"Έμεινα ανάπηρη και έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη εξαιτίας αυτού του περιστατικού, κατέστρεψε τη ζωή μου", δήλωσε πρόσφατα στους δημοσιογράφους η Liu Chang. "Δεν θέλω χρήματα. Έχει καταστρέψει τη ζωή μου και θέλω μόνο δικαιοσύνη". 

Η Liu ισχυρίζεται ότι άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία τον Οκτώβριο του 2016, περισσότερο από ένα χρόνο μετά τον γάμο της με τον Gao Zhisen. Είχε θολή όραση, κράμπες στα πόδια, σοβαρή αύξηση του σωματικού βάρους καθώς και ασυνήθιστες ουλές στο δέρμα της. Πήγε σε έναν συνάδελφο γιατρό για έλεγχο και της είπαν ότι τα συμπτώματά της έμοιαζαν με εκείνα κάποιου που είχε πάρει πάρα πολλά ορμονικά φάρμακα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αναφέρει το odditycentral

Σε αυτό το σημείο θυμήθηκε τον σύζυγό της να της δίνει κάποια φάρμακα για το κρυολόγημα μερικούς μήνες πριν. Το ζευγάρι χώρισε λίγο αργότερα, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2017, η μητέρα της γυναίκας βρήκε ένα μεγάλο απόθεμα φαρμάκων, συμπεριλαμβανομένων επτά δεξαμεθαζόνων (ορμονικό φάρμακο), στο σπίτι τους. Αφού η  Liu κατηγόρησε τον Gao ότι τη δηλητηρίασε, το ζευγάρι χώρισε τον Δεκέμβριο του 2017.

Η Liu ανέφερε την υπόθεση στην αστυνομία μετά το διαζύγιο, αλλά της είπαν ότι δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να δικαιολογήσουν επίσημη έρευνα. Για τους επόμενους μήνες, προσπάθησε να απευθυνθεί σε διαφορετικές αρχές, αλλά μόλις το 2019, αφού δημοσίευσε την ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν με το μέρος της. 

Τον Μάρτιο του 2022, η αστυνομία ενημέρωσε τελικά την Liu Chang ότι η υπόθεσή της, βγήκε στην επιφάνεια και την κάλεσαν για κατάθεση. 

Ο Gao συνελήφθη τον Απρίλιο του περασμένου έτους, αλλά ισχυρίστηκε ότι η δεξαμεθαζόνη χρησιμοποιήθηκε για τη θεραπεία μιας πάθησης που είχε η Liu. 

Ο Gao είπε επίσης στην αστυνομία ότι η πρώην σύζυγός του είχε σχέση με έναν τοπικό αξιωματούχο κατά τη διάρκεια του σύντομου γάμου τους, κάτι που η γυναίκα αρνείται. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ