Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: ''Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μία συντροφιά - βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα''

''Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη. Προέκυψε η εγκυμοσύνη και μετά παντρευτήκαμε με τον Ταξιάρχη Χάνο'', είπε η ηθοποιός.

Kαλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή ''The 2night Show'', ήταν χθες Τετάρτη 25/1, η αγαπημένη ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Η ίδια μίλησε για την ψυχοθεραπεία, που κάνει εδώ και πολλά χρόνια, για την κόρη της Μαρία Χάνου , αλλά και για το ότι θέλει να έρθει ένας έρωτας στην ζωή της. 

Μάλιστα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ορμώμενος από τη δήλωσή της ότι θα ήθελε να παρουσιάσει μία εκπομπή, έκανε αντιστροφή ρόλων και από συνεντευξιαζόμενη την έχρισε παρουσιάστρια.

Η ηθοποιός μίλησε για την περίοδο της εγκυμοσύνης της και για την κόρη της, Μαρία Χάνου, ενώ αναφέρθηκε και στα μαθήματα ζωής που της έδωσε η ψυχοθεραπεία: «Ήθελα να κάνω παιδί, ήμουν πολύ χαρούμενη έγκυος. Πήρα 40 κιλά. Εμάς μας προέκυψε με τον Ταξιάρχη και το κάναμε. Μετά παντρευτήκαμε», ενώ κάνοντας λόγο για την ψυχοθεραπεία: 

 

«Στην ψυχοθεραπεία δεν ήξερα τι μου γινόταν, όλα τα έμαθα στην ψυχοθεραπεία. Η ψυχοθεραπεύτριά μου έλεγε κατά καιρούς ότι οι καλλιτέχνες είναι από την υψηλότερη κλίμακα αυτών που χρειάζονται ψυχοθεραπεία. Δεν ήξερα, ήταν όλα παιχνίδι, βούταγα στα δύσκολα, με απώλειες, τραύματα. Με την ψυχοθεραπεία ξεκαθάρισαν τοπία και μετά συμπληρώθηκα με δικές μου αναζητήσεις».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου σημείωσε επίσης πως αυτή την περίοδο είναι μόνη, αλλά θα ήθελε να έρθει στη ζωή της ένας έρωτας αρκεί να μένει με το ταίρι της σε ξεχωριστά σπίτια. «Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος στη ζωή μου, μία συντροφιά, μία αγκαλιά. Αγάπησα και με αγάπησαν πολύ. Θα ήθελα να έρθει ένας άνθρωπος, αλλά όχι να συγκατοικήσω».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ