Κρίσιμες ώρες για τον πατέρα του Παντελή Παντελίδη: Με εγκεφαλικό σε ΜΕΘ του ΚΑΤ – Τι λέει ο γιος του, Κωνσταντίνος

«Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό» είπε ο γιός του

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, καθώς ο πατέρας του βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείο ΚΑΤ, έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο γιος του, Κωνσταντίνος έχει διακόψει τις εμφανίσεις του με τον Λευτέρη Πανταζή και τον Χρήστο Δάντη για να βρίσκεται κοντά του.

Σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Πρωινό», ο νεαρός τραγουδιστής είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά, καθώς δεν είμαι σε θέση. Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό.

Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μας στέλνουν.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ιατρικό προσωπικό της εντατικής του νοσοκομείου ΚΑΤ που είναι δίπλα μας. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Να είναι όλοι καλά» ανέφερε ο γιος του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ