Made in Greece τα Marmarometry: Τα πιο ελληνικά κοσμήματα φτιάχνονται με μάρμαρο από την Ξένια Νεφέλη - Βλάχου

Παρουσίαστηκαν για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τον Ιανουάριο του 2015 και είναι μια φρέσκια πρόταση στην αγορά του κοσμήματος και του design.

Κοσμήματα κομψά, σε λιτές γραμμές που όμως έχουν κάτι να δηλώσουν κι έχουν να μιλήσουν για την ελληνικότητα, την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marmarometry (@marmarometry)

Τα Marmarometry της Ξένιας Νεφέλη Βλάχου έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο το ελληνικό μάρμαρο, σε μίνιμαλ ύφος και με γεωμετρικές γραμμές, που συνδυάζεται αρμονικά με το μέταλλο και το ασήμι.

Tα κοσμήματα Marmarometry είναι ξεχωριστά και διαφορετικά. Σίγουρα ξεφεύγουν από το κλασικό που έχει συνηθίσει το μάτι σου και από τα γνώριμα υλικά που χρησιμοποιούνται συνήθως, όπως πέτρες και μέταλλα.

Στην προκειμένη περίπτωση η μόδα ανεβαίνει ένα ακόμη σκαλοπάτι και μετατρέπεται σε τέχνη και μάλιστα φορέσιμη!

Αλλά αυτή είναι η ουσία της μόδας θα έλεγε κανείς… Να πρωτοπορεί, να τολμά, να έχει φαντασία, να έχει έμπνευση, να είναι δημιουργική και μοναδική.

Αυτές είναι οι λέξεις που κουμπώνουν άψογα και στις δημιουργίες της Ξένιας Νεφέλη Βλάχου. Είναι πρωτοπόρες, είναι διαφορετικές, είναι περίτεχνα κομψές, μα πάνω απ’ όλα είναι Ελληνικές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ