Εύα Καϊλή: Ψεύδη και συκοφαντίες τα περί Ρωσίας - Μηνύει τον Πολωνό ευρωβουλευτή Σάριους Βόλσκι, λέει ο Δημητρακόπουλος

«Ψεύδη και συκοφαντίες ότι παρακολουθείτο ως έμμισθη της Ρωσίας», υπογραμμίζει ο δικηγόρος της

Ψεύδη και συκοφαντίες, που πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της Εύας Καϊλή χαρακτηρίζει ο πληρεξούσιος δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, τους ισχυρισμούς του Πολωνού ευρωβουλευτή Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι ότι η Ελληνίδα συνάδελφός του «παρακολουθείτο από μυστικές υπηρεσίες ως ύποπτη για έμμισθη σχέση» με τη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσυνης κατά του κ. Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι.

Διαβάστε: Qatargate: Το Πολωνικό tweet των 60 εκατ. που "ανάβει φωτιές" στην Εύα Καϊλή - Ελεύθερες σύζυγος & η κόρη του Παντσέρι

Αναλυτικά ο κ. Δημητρακόπουλος σημειώνει:

 

Μετά το εκκωφαντικό φιάσκο με τα πλαστά στοιχεία, που δήθεν εμφάνιζαν τραπεζικά εμβάσματα του Κατάρ σε προσωπικούς λογαριασμούς της Εύας Καϊλή στον Παναμά, νέα «βόμβα» ψεύδους «συνταράσσει» το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Ο Πολωνός ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι δημόσια δυσφημεί την κυρία Εύα Καϊλή ότι «παρακολουθείτο απο μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών - μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με την Μόσχα». Τα ανωτέρω είναι ψευδή, συκοφαντικά και πλήττουν βάναυσα την προσωπικότητα της κυρίας Εύας Καϊλή. Η κυρία Εύα Καϊλή θα προσφύγει ενώπιον της Δικαιοσύνης κατά του ανωτέρω.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ