Έμιλι Ρατακόφσκι: Μου κάνουν «χαλάστρα» οι παπαράτσι – Μετά το διαζύγιο το μοντέλο θέλει να… ξεσαλώσει αλλά δεν την αφήνουν (φωτό)

Η διάσημο μοντέλο προσπαθεί εδώ και καιρό να απολαύσει τη ζωή της ως ελεύθερη γυναίκα μετά το διαζύγιο, όμως όπου και να πάει υπάρχει μία κάμερα να την ακολουθεί.

Το μοντέλο πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της, Σεμπάστιαν ΜακΚλαρντ και έκτοτε, αποφάσισε να αφιερωθεί στον εαυτό της και να περνάει καλά, χωρίς δεσμεύσεις.

Έκτοτε, δεν είναι λίγοι οι άνδρες που πέρασαν από τη ζωή της. Πρώτος ο Πιτ Ντέιβιντσον, στη συνέχεια, ο Τζακ Γκριρ, ο Μπραντ Πιτ, ο DJ Orazio και τελευταίος στη λίστα, ο Έρικ Αντρέ.

 

 

Μάλιστα, το μοντέλο πήγε ακόμα και για διακοπές με τον κωμικό στο τροπικό νησί Γκραντ Κέιμαν, δείχνοντας πως ίσως μεταξύ τους υπάρχει κάτι παραπάνω από φλερτ.

Ωστόσο, με όποιον κι αν αποφασίσει να συναντηθεί, όπου κι αν πάει, μια κάμερα ενός παπαράτσι βρίσκεται πάντα εκεί να την περιμένει.

 

 

Στο τελευταίο επεισόδιο που κυκλοφόρησε από το podcast της, η Έμιλι Ρατακόφσκι μίλησε για την πίεση που νιώθει από τον Τύπο, καθώς δεν την αφήνει ούτε να βγει ραντεβού.

«Προσπαθούσα να βγω μερικά άνετα ραντεβού, χωρίς να νιώθω ότι φοράω χειροπέδες κι ήταν δύσκολο να το κάνω, όταν έβλεπα αυτούς τους ανθρώπους παντού τριγύρω», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

«Όποτε πάω σε κάποιο ραντεβού, το ξέρουν όλοι. Έτσι και οι άνδρες, με τους οποίους βγαίνω, τα βλέπουν και είναι κάπως δύσκολο, γιατί λένε "δεν μίλησα μαζί της χθες το βράδυ, μάλλον επειδή ήταν μαζί του". Και ξαφνικά, υπάρχουν φωτογραφίες μου παντού στο διαδίκτυο που δείχνουν ότι ήμουν έξω για δείπνο με κάποιον άλλο», συμπλήρωσε.

 

 

Ανέφερε μάλιστα, πως όλη αυτή η εμπειρία με τα ραντεβού της προκαλεί μεγάλο άγχος, ενώ συχνά καταλήγει να «νιώθει ντροπή» και να «ζητάει συγγνώμη».

 

 

Πολλά από τα ειδύλλια που παραλίγο να ξεκινήσει, διακόπηκαν αμέσως, όπως είπε, καθώς οι άνδρες με τους οποίους έβγαινε, ένιωθαν άσχημα με την πίεση του Τύπου.

 

 

Πρόσφατα, το μοντέλο αποκάλυψε πως «κατέβασε» στο κινητό της τηλέφωνο μία εφαρμογή γνωριμιών, ενώ δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένη με τα αιτήματα που δέχεται, κυρίως από γυναίκες. Άλλωστε, η Έμιλι Ρατακόφσκι έχει παραδεχτεί πως δεν την ελκύει μόνο το ανδρικό φύλο, αλλά και το γυναικείο.

 

 

«Είναι μπερδεμένο και άδικο, γιατί νομίζω ότι πολλοί άντρες που πραγματικά πιστεύουν ότι θέλουν μια δυνατή γυναίκα, δεν ξέρουν πώς να τη χειριστούν. Δεν ξέρουν τι σημαίνει για τη δική τους ταυτότητα. Είναι ένας από τους λόγους που βγαίνω με γυναίκες», είχε πει.

 

 

Ωστόσο, δήλωσε πως αν και της αρέσει η εφαρμογή που κατέβασε, δεν θεωρεί ότι θα βρει τον δικό της τύπο εκεί. «Η εφαρμογή αυτή αισθάνομαι ότι είναι για λευκούς. Εγώ θα ήθελα έναν πιο ιδιαίτερο τύπο γυναίκας ή άνδρα, οπότε δεν νομίζω ότι θα συναντήσω τη λαίδη μου εδώ», ανέφερε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ