Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η κόντρα της Σελήνης με τον Κρόνο δημιουργεί εμπόδια και προβλήματα

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα;

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον πρακτικό και γήινο Ταύρο σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, προσκαλώντας μας να ασχοληθούμε με ό,τι μας δίνει ικανοποίηση.

Το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό τις βραδινές ώρες. Η όψη αυτή παραπέμπει και σε ασυμφωνίες ή παρόρμηση στην επικοινωνία ή και κάποια απρόοπτα.

Η Κυριακή είναι πιο απαιτητική μέρα, καθώς έχουμε την κόντρα της Σελήνης με τον Κρόνο. Θα χρειαστεί λοιπόν να δείξουμε υπομονή και στωικότητα σε ό,τι προκύπτει.

Ο Κρόνος συνδέεται με δύσκολες συνθήκες, περιορισμούς, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, εγκλωβισμούς. Με την κόντρα προς τη Σελήνη δημιουργεί εμπόδια ή προβλήματα με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή άτομα εξουσίας. Με κάποιο τρόπο βαραίνει κάπως και τη διάθεση μας, μας δημιουργεί ανασφάλειες ή αβεβαιότητα.

Η τάση μας θα είναι να είμαστε κάπως πιο απαισιόδοξοι ειδικά τις βραδινές ώρες της Κυριακής και να βλέπουμε πιο έντονα την αρνητική πλευρά μιας κατάστασης κι όχι τα θετικά. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι από την όψη αυτή.

ΚΡΙΟΣ

Μια αρκετά ευχάριστη μέρα για σας το Σάββατο, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο είναι ουδέτερη προς το ζώδιο σας, αλλά μια χαρά επιρροή για να περάσετε όμορφα, να επιδιώξετε να δείτε φίλους και γενικώς να είστε πιο χαλαροί ακόμη κι αν εργάζεστε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τις παρορμητικές αγορές. Γιατί με τη Σελήνη στον τομέα των οικονομικών και σε σύνοδο με τον Ουρανό ενδεχομένως να μην μπορείτε να πειθαρχήσετε την παρόρμηση σας και να κάνετε αγορές που δεν σας χρειάζονται.

Τις απογευματινές ώρες μπορεί να έχετε κάποια ζητήματα σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να πιεστείτε κάπως. Σε γενικές γραμμές όμως δεν είναι μια δύσκολη μέρα για σας.

Την Κυριακή με την κόντρα Σελήνης με τον Κρόνο προσέξτε την ανάγκη να ελέγξετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας και ιδιαίτερα στις σχέσεις σας. Μπορεί να σχηματιστεί για σας μια λάθος εντύπωση. Από την άλλη, μπορεί να σας βαραίνουν οικονομικά ζητήματα ή να έχετε μια αγωνία για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου φέρνοντας σας στο επίκεντρο, αλλά προσδίδοντας σας παράλληλα και λίγο άγχος ή ανησυχία για να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας καλά. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε μια εκδρομή αλλάζοντας παραστάσεις σε ένα τόπο που αγαπάτε μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και οι προετοιμασίες για ένα τέτοιο πλάνο να απορροφούν αρκετή από την ενέργεια σας. Άλλοι μπορεί να έχετε αυξημένες επαφές για επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους. Γενικά η εβδομάδα τελειώνει με έντονους ρυθμούς μαζί όμως και με κάποια επιβάρυνση σε ψυχολογικό ή σωματικό επίπεδο.

Την Κυριακή η όψη τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες και άγχη, αλλά ο λόγος είναι για να τα ξεφορτωθείτε. Όμως θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με αυτούς που εμπιστεύεστε ή τους αποκαλύπτετε τα μυστικά σας. Έχουν κάνει κάτι για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας; Φανείτε λίγο καχύποπτοι και κυρίως μην αναμιχθείτε σε καταστάσεις που δεν είναι ξεκάθαρες. Τα θέματα δουλειάς και υγείας θα εξακολουθήσουν να είναι προτεραιότητα, αλλά αυτές εδώ οι μέρες είναι σαφώς πιο πιεστικές. Την Κυριακή προσοχή και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι, αλλά και στην επικοινωνία με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου σας δημιουργεί τάσεις φυγής, καθώς θα διελαύνει στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Αυτός ο οίκος είναι ιδιαίτερα εσωτερικός και προσωπικός και σίγουρα αθέατος για τους πολλούς. Η κύρια όψη της το Σάββατο είναι το τρίγωνο με τον Ερμή και η σύνοδος με τον Ουρανό. Αν εργάζεστε, είναι από τις μέρες που θα προτιμούσατε να μη σας μιλάνε οι άλλοι πολύ και να περνάτε απαρατήρητοι όπου υπάρχει πολύς κόσμος.

Η Κυριακή είναι μια πιο ζόρικη μέρα για τους περισσότερους, καθώς έχουμε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο. Ο Κρόνος συνήθως αναφέρεται σε συνθήκες, περιορισμούς, εγκλωβισμούς που δυσχεραίνουν τη ροή στην καθημερινότητα μας. Άρα χρειάζονται ειδικοί χειρισμοί από την πλευρά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε. Καταρχάς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να πάτε ανοιχτά κόντρα με τους άλλους ούτε φυσικά να θέτετε ή να δέχεστε τελεσίγραφα.

Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ευέλικτοι και να ελίσσεστε ανάμεσα στα εμπόδια, όχι να πέφτετε με το κεφάλι πάνω σ’ αυτά. Προσπαθήστε να έχετε ενσυναίσθηση, να βάζετε τον εαυτό σας στα παπούτσια του άλλου για να δείτε πώς νιώθει και η άλλη πλευρά. Από την άλλη, δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκτοξεύσετε κατηγορίες ή να νιώθετε εσείς οι ίδιοι ενοχές για πράγματα του παρελθόντος. Μια μικρή απογοήτευση μπορεί να πλανάται και σε θέματα μη ανταπόκρισης σήμερα στον επαγγελματικό τομέα για κάποιους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ