Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης: Στη φυλακή ο «Μάξιμος Σαράφης» για την υπόθεση εξαπάτησης επιχειρηματιών

Ανακριτής και Εισαγγελέας, μετά από πολύωρη απολογητικά διαδικασία έκριναν ότι ο βασικός κατηγορούμενος, πρέπει να κρατηθεί προσωρινά 

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο «Μάξιμος Σαράφης» (προστατευόμενος μάρτυρας στην Novartis) κατά κόσμο Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης για την υπόθεση εξαπάτησης επιχειρηματιών που πείθονταν από τον κατηγορούμενο και άλλους ότι μπορούσαν να τους εξασφαλίσουν με το αζημίωτο δανειοδοτήσεις από τράπεζες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Ανακριτής και Εισαγγελέας, μετά από πολύωρη απολογητικά διαδικασία που ξεκίνησε νωρίς το πρωί, έκριναν ότι ο βασικός κατηγορούμενος, πρέπει να κρατηθεί προσωρινά .

Αντίθετα για τους δύο συγκατηγορουμένους του Δεστεμπασίδη, που απολογήθηκαν μετά από αυτόν σήμερα, κρίθηκε ότι μπορούν να αφεθούν ελεύθεροι με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα.

 

 

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ οι τρεις κατηγορούμενοι απολογήθηκαν για βαριές κατηγορίες που κατά περίπτωση αφορούν σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απάτη, πλαστογραφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, ενώ για την υπόθεση αναζητούνται άλλα τέσσερα άτομα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ