Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Πότε ξεκινά η δεύτερη σεζόν του «Maestro» - «υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα» (βίντεο)

Όσα αποκάλυψε για την αγαπημένη σειρά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται» βρέθηκε το Σάββατο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος μίλησε μεταξύν άλλων για τη νέα του σειρά «Maestro» και αποκάλυψε πότε θα προβληθεί η επόμενη σεζόν.

«Το έγραψα στην καραντίνα. Μόνο τον Φάνη τον είχα γράψει εξαρχής για τον Φάνη. Και τη φωνή της Μαρίας, οπότε έγραψα και τη Μαρία. Έγραψα τους ρόλους και τους ήρωες και μετά επέλεξα τους άλλους. Στις προσευχές μου όταν γράφω κάτι είναι να τελειώσει το επεισόδιο. Όταν το γυρίζω να καταφέρω να το γυρίσω, όταν το τελειώσω ας καταφέρω να σώσω τα λάθη. Κάθε φορά είναι και διαφορετική η προσευχή» είπε για ο πως δημιούργησε την σειρά.

Για την επιτυχία του «Maestro» σημείωσε: «Δεν περίμενα ότι θα γίνουν όλα αυτά που γίνονται. Σε όλες τις δουλειές μου αλλά ειδικά σε αυτήν νομίζω ότι εισακούστηκαν πολλές προσευχές μου. Είναι πράγματι η πιο ολοκληρωμένη μου δουλειά. Τώρα που γράφω τον δεύτερο κύκλο βλέπω πράγματα που θα μπορούσα να διορθώσω περισσότερο». 

Ακόμα πρόσθεσε: «Δεν έχω προλάβει από την ώρα που τελείωσε το επεισόδιο στο Mega, είχα καλέσει κόσμο στο σπίτι να έρθει. Δεν θυμάται τίποτα από εκείνο το βράδυ. Ήταν τέτοιο το στρες που προβάλλεται και σε λίγες μέρες θα παιχτεί και στο Netflix. Όταν ξαφνικά είδα ένα τρέιλερ που ήταν μεταγλωττισμένο στα αγγλικά, στα γαλλικά, τα ισπανικά, τα τουρκικά…».

Παράλληλα έκανε λόγο για «μεγάλη νίκη που το Maestro» καθώς «είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά που ταξιδεύει έξω και θα μας δουν στα πέρατα του κόσμου. Δεν προλαβαίνεις να ψωνιστείς με αυτό. Πιο πολύ αγχώθηκαν με αυτά που γράφω τώρα. Γράφω κάτι που θα δουν περισσότερα μάτια, δεν είναι μόνο οι Έλληνες, που με ξέρουν και τους ξέρω».

Για το χρονοδιάγραμμα και τον δεύτερο κύκλο αποκάλυψε ότι: «Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα. 

Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη – Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν».

Αναφορικά με τις σκηνές ενδοοικογενειακής βίας στο «Maestro» ανέφερε: «Δεν είναι αυτοσκοπός να πεις στην ιστορία κάτι ακραίο. Το ακραίο είναι ένα όχημα, προκειμένου να αφηγηθείς κάποια πράγματα, να γυρίσεις το κεφάλι του θεατή. Έτσι χρησιμοποίησα αυτό το ακραίο μοντέλο του Γιάννη Τσορτέκη (…) και πάρα πολλές φορές στο γύρισμα έλεγα: τι έχω γράψει Χριστέ μου, τι είναι αυτά τα πράγματα, τι θα δουν οι άνθρωποι, αλυσίδες, χτυπήματα;.

Κάναμε γύρισμα και την ώρα αυτής της βίαιης σκηνής, που υπήρχε αυτό το μούδιασμα ακόμη και σε μένα (…) καθόμουν στο μόνιτορ και ξαφνικά γίνεται μία παύση. Και ακούγεται κάποιος από το συνεργείο και λέει: ‘εμάς Παπακαλιάτη μας είπαν να ‘ρθουμε να γυρίσουμε, ρε παιδιά, κι εδώ γυρνάμε Οικονομίδη’». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ