Μαρία Τζομπανάκη: ''Η Κρήτη είναι στην καρδιά μου - έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια ακόμα & το μνήμα μου στον Ψηλορείτη

Η Μαρία Τζομπανάκη βρέθηκε στη βράβευση του «Σασμού» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως πριν από 21 χρόνια έχασε τον πατέρα της αλλά και τις εξελίξεις της αγαπημένης σειράς.

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στο Happy Day και στην Ευάννα Ζουμπούρογλου για την βράβευση της σειράς Σασμός και την αγάπη της για την αγάπη της για την Κρήτη.

«Με τίμησαν οι συμπατριώτες μου. Είναι πολύ σημαντικό να σ’ αγαπούν και να αναγνωρίζουν τον κόπο σου, την προσπάθειά σου, ό,τι και να κάνεις», είπε αρχικά για την επιτυχία της στη σειρά, αλλά και τους Κρητικούς που την στηρίζουν.

Σε ερώτηση για το εάν θα μετακόμιζε μόνιμα στην Κρήτη: «Δεν λείπω από την Κρήτη, πηγαινοέρχομαι συνέχεια. Η Κρήτη είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου. Εκεί έχω και το μνήμα μου, εκεί θα καταλήξω. Εκεί είναι οι πιο μεγάλες μου αγάπες, τα αδέρφια μου, τα ανίψια μου, τα βαφτιστήρια μου.

Έχω το μνήμα μου, το έχω διαλέξει εδώ και 20 χρόνια το σημείο, το έφτιαξα, γιατί δεν θέλω να μπερδευτεί κανένας όταν “φύγω”. Ο τόπος μου είναι εκεί, στη ρίζα του Ψηλορείτη», είπε η Μαρία Τζομπανάκη στην κάμερα του Alpha.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ