Τρεις γενιές βασιλιάδων! Γιορτάζουν τα γενέθλια της Βεατρίκης της Ολλανδίας - Το κομψό κυπαρισσί ταγιέρ της (φωτό)

Οι νέες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το παλάτι

Τα 85ά γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα 31/1 η Βεατρίκη της Ολλανδίας, με το παλάτι να δημοσιεύει νέες φωτογραφίες της πρώην βασίλισσας.

Στα στιγμιότυπα η πρωτότοκη κόρη του Βερνάρδου του Λίππε-Μπίστερφελντ και της βασίλισσας Ιουλιάνας της Ολλανδίας, ποζάρει με ένα κομψό κυπαρισσί ταγιέρ.

Σε άλλες εικόνες την βλέπουμε με τον γιο της, βασιλιά Γουλιέλμο Αλέξανδρο και την μεγάλη του κόρη πριγκίπισσα Αικατερίνη-Αμαλία, η οποία με την σειρά της αναμένεται μια μέρα να διαδεχθεί τον πατέρα της στον θρόνο.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασιλιάς της Ολλανδίας, μαζί με την σύζυγό του βασίλισσα Μάξιμα και την μητέρα του ήταν ανάμεσα στους royals που είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για την κηδεία του Κωνσταντίνου Β.  Το βασιλικό ζεύγος γνώριζε προσωπικά τον τέως βασιλιά και την οικογένειά του, ενώ οι ίδιοι έχουν σπίτι στο Πόρτο Χέλι, κοντά στη βίλα που διέθετε ο Κωνσταντίνος.

Η Βεατρίκη βασίλεψε ως Βασίλισσα των Κάτω Χωρών, από το 1980 έως την παραίτησή της από τον θρόνο το 2013,υπέρ του πρωτότοκου γιου της. Πλέον κατέχει τον τίτλο της «πριγκίπισσας της Οράγγης-Νάσσαου».

Και μπορεί η Μάξιμα να μην πόζαρε μαζί με την πεθερά της, τον σύζυγο και την μεγάλη της κόρη (το ζέυγος έχει ακόμα δύο μικρότερα κορίτσια) ωστόσο πριν λίγες ημέρες είχε κάνει μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος, η διάδοχος και η βασίλισσα είχαν επισκεφθεί την Αρούμπα (νησιωτική χώρα, τμήμα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών). Η Μάξιμα ήταν ντυμένη στα κόκκινα με ένα φόρεμα και ένα μεγάλο καπέλο - ένα από τα αγαπημένα της αξεσουάρ.

Η Αικατερίνη-Αμαλιά φορούσε ένα λευκό, ριγέ κοστούμι το οποίο συνδύασε με ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ