Η φιλανθρωπική εκδήλωση του συλλόγου «Αμαρυλλίδες» στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus (φωτό)

Τα έσοδα από την φιλανθρωπική βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση Μεταπτυχιακών φοιτητών ευπαθών ομάδων

Την διεύρυνση του σωματείου «Αμαρυλλίδες» με την συμμετοχή και ανδρών και την αλλαγή της επωνυμίας του σε «Ανέλιξη ζωής» ανακοίνωσε η Πρόεδρος του σωματείου κα. Νίκη Παξιμαδάκη στο φιλανθρωπικό δείπνο που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο ξενοδοχείο St.George Lycabettus στο Κολωνάκι.

Τα έσοδα από την φιλανθρωπική βραδιά θα διατεθούν για την ενίσχυση Μεταπτυχιακών φοιτητών ευπαθών ομάδων. Οι ομιλίες ξεκίνησαν με τον εθνικό ύμνο, τον οποίο με την προτροπή της Νίκης Παξιμαδάκη τραγούδησαν όρθιοι και συγκινημένοι οι παρευρισκόμενοι, εκφράζοντας ένα φόρο τιμής προς την πατρίδα, τα εθνικά ιδεώδη τις ιερές αρχές αλλά και τις αξίες της Ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας, που τόσο έχει ταλανιστεί τελευταία!

ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ) ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ

«Γιορτάζουμε την ενηλικίωση του σωματείου, μια που γίνεται 17 χρόνων», ανέφερε στην ομιλία της η παρουσιάστρια της βραδιάς Τόνια Αράχωβα, Πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου Βιβλιοθηκών και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής και βουλευτής της ΝΔ. Παίρνοντας τον λόγο η Πρόεδρος του σωματείου κυρία Νίκη Παξιμαδάκη, ανακοίνωσε ότι βρισκόμαστε στο μεταίχμιο μίας νέας εποχής , αλλαγών ανατροπών και ξεκαθαρισμάτων με αβεβαιότητα και αναπάντητα ερωτήματα.

ΤΟΝΙΑ ΑΡΑΧΩΒΑ ΛΕΝΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

Χρειάζεται να είμαστε ευέλικτοι, προσαρμοστικοί αλλά και πρωταγωνιστές για να συμβαίνει η ζωή με εμάς και όχι σε εμάς. Χρειαζόμαστε ψυχική σωματική και πνευματική υγεία, ώστε η δυναμική μας να ξεπερνά εκείνα που νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε. Η συνοχή η αδελφοσύνη και ο ανθρωπισμός στη πρώτη γραμμή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι γεύτηκαν τον πλούσιο μπουφέ δια χειρός του executive chef καθώς και την μουσική μπάντα της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Παυλίνας Βουλγαράκη.

ΠΑΥΛΙΝΑ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ )

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν η κ Νίκη Κεραμέως Υπουργός Παιδείας, η κ.Ζωή Ράπτη Υφυπουργός Υγείας, η κα. Λένα Αυγενάκη ως εκπρόσωπος του κ. Λευτέρη Αυγενάκη Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Νίκος Παπαθανάσης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Χάρης Θεοχάρης Πρώην Υπουργός Τουρισμού και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, ο κ. Γιώργος Πατούλης Περιφερειάρχης Αττικής, η κ. Λουκία Κεφαλογιάννη Αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομεα Αττικής,και η κ. Σάκη Κυπραίου Αρτεμισία στενή συνεργάτιδά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΛΟΥΚΙΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ ΝΙΚΗ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ( ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΡΥΛΛΙΔΕΣ ) ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

Παρευρέθησαν επίσης: Σκιαδάς Ελευθέριος Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων, Γεωργιόπουλος Διονύσης Πρόεδρος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, Δημόπουλος Γιώργος Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κεχρής, Γιάννης Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Μαχαίρα Κατερίνα Διοικήτρια του Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου Νέας Ιωνία.

Πολύτιμοι χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: SGK MEDICREDEANCE ΧΡΥΣΕΜΠΟΡΙΚΗ FREZYDERM GPN INTERNATIONAL LTD SUI HELLAS ΘΗΣΕΑΣ CIMIFAR ADS CLINIC ARTUBELLA PARAVALOS FRUTOP SIVAS 4S ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ PNEVMATIKAKIS WINERY ΣΤΡΑΤΑΡΙΔΑΚΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σοφοκλή Μακρή της «Χρυσεμπορικής» για το υπέροχο δώρο-κόσμημα που προσέφερε σε όλες τις κυρίες της βραδιάς.

ΛΕΝΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΒΙΚΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ ΧΑΡΑ ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΗ ΛΙΑ ΚΥΡΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: SISSYSWORLD.COM VOLTA ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Θερμές ευχαριστίες στην κα. Βασιλοπούλου Ειρήνη την ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου St. George Lycabettus για την συμβολή της στην εκδήλωσή μας.

Οι προσκεκλημένοι μοιράστηκαν μια βραδιά με πολύ κέφι και απόλαυσαν μέχρι αργά τα θετικά vibes μιας ατμόσφαιρας κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς όντας συμμέτοχοι στον ιερό σκοπό της «Ανέλιξης Ζωής»!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικο SLIDESHOW

*Φωτογραφίες: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ/PAPADAKIS PRESS

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ