Πρίγκιπας Χάρι: 40χρονη οδηγός εκσκαφέα σπάει την σιωπή της - ''Μαζί μου έχασε την παρθενιά του, ήταν παθιασμένο, από ένα φιλί βρεθήκαμε...''

Όλα όσα αποκάλυψε... 

Μία αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του πρίγκιπα Χάρι, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. 

Συγκεκριμένα μία 40χρονη γυναίκα υποστηρίζει πως ο δούκας του Σάσεξ, έζησε μαζί της την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία, πριν 22 χρόνια, τον Ιούλιο του 2001.

Για να υπενθυμίσουμε, ο Harry περιέγραψε την πρώτη του φορά ως ένα "ξαφνικό γεγονός με μια μεγαλύτερη γυναίκα". 

Δείτε επίσης: Πρίγκιπας Χάρι: ''Ξεκίνησα στα 17 με μια μεγαλύτερη που με έλεγε επιβήτορα - Δοκίμασα ναρκωτικά για να νιώσω διαφορετικός''

"Της άρεσαν τα άλογα, αρκετά, και μου φερόταν σαν νεαρό επιβήτορα''. 

Πρώην ιπποκόμος στα βασιλικά ανάκτορα, η 40χρονη σήμερα Σάσα Γουόλπολ, αποκάλυψε ότι είναι εκείνη που πήρε την παρθενία του πρίγκιπα Χάρι σε ένα χωράφι πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ.

Είναι 40 ετών τώρα - μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερη από τον Χάρι - οπότε, ενώ τεχνικά ήταν μια "μεγαλύτερη γυναίκα", είναι πιο κοντά στην ηλικία του από ό,τι θα φανταζόσασταν διαβάζοντας το απόσπασμα στο Spare.

Μάλιστα φωτογραφήθηκε δημόσια να κάνει παρέα με τον Harry και μερικούς άλλους φίλους του τον Ιούνιο του 2001, σύμφωνα με το cosmopolitan.

«Ήταν μια παθιασμένη – και πολύ πιθανότατα απρόβλεπτη– συνάντηση μεταξύ δύο φίλων που βγήκαν κρυφά από μια παμπ για να καπνίσουν Marlboro Light» λέει η Σάσα Γουόλπολ, στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Sun. «Άρχισε να με φιλάει», θυμάται. «Ήταν παθιασμένο.

Από ένα φιλί, βρεθήκαμε στο έδαφος, αρκετά γρήγορα…Ήταν στιγμιαίο, φλογερό, ανάμεσα σε δύο φίλους.

Ήταν έντονο γιατί δεν έπρεπε να το κάνουμε. Δεν ήταν ο πρίγκιπας Χάρι για μένα, αυτός ήταν ο Χάρι, ο φίλος μου, και η κατάσταση είχε ξεφύγει λίγο από τον έλεγχο. Ένιωσα ότι ήμουν άτακτη, υποθέτω, με την έννοια ότι δεν έπρεπε να είχε γίνει» υποστηρίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ