Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Οι προετοιμασίες της οικογένειας για το μνημόσυνο - πάνω από 200 καλεσμένοι (βίντεο)

Τις προετοιμασίες έχουν αναλάβει οι δύο από τους τρεις γιους του Παύλος και Νικόλαος, καθώς και η σύζυγός του Άννα Μαρία

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την τέλεση του 40ήμερου μνημοσύνου του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 1ο Ιανουαρίου, σε ηλικία 83 ετών.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα» και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου, το μνημόσυνο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στη Μητρόπολη Αθηνών, όπου έγινε και η εξόδιος ακολουθία. Τις προετοιμασίες έχουν αναλάβει οι δύο από τους τρεις γιους του Παύλος και Νικόλαος, καθώς και η σύζυγός του Άννα Μαρία

Ο Παύλος με την μητέρα του Άννα Μαρία στην κηδεία, photo: NDP

Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι παρευρισκόμενοι αναμένεται να είναι πάνω από 200 (γύρω στα 250 άτομα), ενώ έχουν προσκληθεί πρόσωπά που δεν ήταν στην κηδεία του, όπως στενοί συνεργάτες και φίλοι της οικογένειας.

Σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα ταξιδέψει ξανά στην χώρα μας η αδερφή του Κωνσταντίνου Β, η πρώην βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα έρθουν τα εγγόνια του.

Η αστυνομία και το υπουργείο Εξωτερικών θα λάβουν τη λίστα των καλεσμένων προκειμένου να ληφθούν μέτρα, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha 350-400 αστυνόμοι θα είναι επί ποδός.

Η Άννα Μαρία με την νύφη της Μαρί Σαντάλ (σύζυγο του Παύλου) στην κηδεία, Photo: NDP 

Μετά την τελετή στη Μητρόπολη ίσως ακολουθήσει τρισάγιο στο Τατόι, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Μετά το μνημόσυνο δεν θα γίνει γεύμα, αλλά ένας «ευχαριστήριος καφές» πιθανότατα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ