Ζώδια - ερωτικές προβλέψεις 13-19/2: Το συναίσθημα τώρα μας κατακλύζει και θα δυσκολευτούμε να βάλουμε μπροστά τη λογική

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα στα ερωτικά μας σύμφωνα με την Σοφία Τσιρωνά

H γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου φέτος θα συμπέσει με μια από τις πιο ρομαντικές όψεις του μήνα, δηλαδή τη σύνοδο Αφροδίτης-Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία κορυφώνεται στις 15/02/2023. Το συναίσθημα τώρα μας κατακλύζει και θα δυσκολευτούμε να βάλουμε μπροστά τη λογική.

Θα νιώσουμε την επιθυμία να ανοίξουμε την καρδιά μας και να εκφράσουμε στους άλλους αυτά που νιώθουμε, ακόμα κι αν δεν είμαστε σίγουροι ότι ο άλλος αισθάνεται το ίδιο. Αν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφο σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα ρίξετε τις άμυνες σας και θα αφεθείτε ολοκληρωτικά σε ένα ερωτικό ειδύλλιο.

Ωστόσο, η σύνοδος Ήλιου-Κρόνου στις 16/02/2023 έρχεται για να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα και να μας υπενθυμίσει ότι αυτό που έχει σημασία είναι οι έμπρακτες αποδείξεις και όχι τα λόγια και οι υποσχέσεις. Η σκληρή αυτή όψη λοιπόν αποτελεί μια δοκιμασία για τις σχέσεις μας. Εάν έχετε εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο στο μυαλό σας, τώρα όλο αυτό θα καταρρεύσει και θα φανούν οι αληθινές του προθέσεις. Αντίστοιχα, τώρα θα φανεί αν μια σχέση έχει γερές βάσεις και αξίζει να πάει ένα βήμα παρακάτω.

Στις 18/02/2023 το κλίμα θα είναι πιο ανάλαφρο, αφού το εξάγωνο Ερμή-Δία θα μας χαρίσει αισιοδοξία και θα μας δώσει την ευκαιρία να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. Νέες επαφές και γνωριμίες ευνοούνται, ενώ συζητήσεις που θα κάνουμε τώρα θα μας βοηθήσουν να βρούμε λύσεις σε προβλήματα. Στις 19/02/2023 ο Ήλιος εγκαταλείπει το εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου και εισέρχεται στους ρομαντικούς Ιχθύς εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων τους. Η σεζόν των Ιχθύων θα μας παρασύρει σε ένα κόσμο φαντασίας όπου κυριαρχεί το συναίσθημα και η λογική υποχωρεί.

Τώρα θα είμαστε πιο ευάλωτοι και θα μπορέσουμε να συναισθανθούμε τους άλλους, να μπούμε στη θέση τους και να κατανοήσουμε τα προβλήματα τους. Την ίδια ημέρα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα θα αναζωπυρώσει πάθη και εκτοξεύσει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και τον αισθησιασμό. Αν λοιπόν βγείτε ραντεβού ή κάνετε μια νέα γνωριμία, ετοιμαστείτε να βιώσετε έντονες και παθιασμένες καταστάσεις, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι εκμεταλλευτείτε την τελευταία ημέρα της εβδομάδας για να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να εκμυστηρευτείτε τις βαθύτερες επιθυμίες σας.

ΚΡΙΟΣ

H σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στις 15/02 μπορεί να φέρει μυστικές συναντήσεις ή ερωτικές καταστάσεις που για κάποιο λόγο θα πρέπει να τις κρατήσετε κρυφές. Το κλίμα κοντά στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι ακραία ρομαντικό και δεν αποκλείεται να εμπλακείτε σε ένα ειδύλλιο το οποίο όμως δεν ξέρετε πού θα σας οδηγήσει.

Είναι επίσης πιθανό να σας εξομολογηθεί τον έρωτα του ένας κρυφός σας θαυμαστής ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, ρίξτε τον εγωισμό σας και εκμεταλλευτείτε την ημέρα των ερωτευμένων για να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να του/ης ανοίξετε την καρδιά σας.

Το Σάββατο 18/02 είναι μια εξαιρετική ημέρα για νέες γνωριμίες και επαφές, αφού το ευνοϊκό εξάγωνο Ερμή-Δία θα δημιουργήσει ένα πιο ανάλαφρο κλίμα και θα σας φέρει κοντά σε φίλους και ανθρώπους που σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα.

Από τις 19/02 με τον Ήλιο στους Ιχθύς θα ξεκινήσει ένα πιο ήσυχο διάστημα για εσάς, κατά το οποίο θα νιώσετε την ανάγκη να αφουγκραστείτε τα συναισθήματα σας και να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα ρίσκα και τις παρορμητικές κινήσεις που σας χαρακτηρίζουν. Μπορεί λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα να είστε λίγο πιο υποτονικοί απ’ ότι συνήθως, όμως αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να κάνετε μια ενδοσκόπηση και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε γιορτάζετε τον Άγιο Βαλεντίνο είτε όχι, η φετινή ημέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει επάνω σε ένα ροζ σύννεφο. Εάν είστε δεσμευμένοι θα σας δοθεί η ευκαιρία να πειραματιστείτε με το ταίρι σας και να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να νιώσετε ερωτική έλξη για ένα φιλικό πρόσωπο ή να σας κεντρίσει το ενδιαφέρον ένα άτομο που θα γνωρίσετε μέσα από μια κοινή παρέα.

Γενικώς, αυτή η εβδομάδα θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις κοινωνικές σας επαφές, ειδικά από τις 19/02 που ο Ήλιος θα εισέλθει στο ζώδιο των Ιχθύων. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους οι οποίοι διαφέρουν από τα άτομα που έχετε συνηθίσει να συναναστρέφεστε αλλά σας εξιτάρουν εγκεφαλικά. Να θυμάστε ότι οι φίλοι τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εσάς και θα είναι δίπλα σας για να σας υποστηρίξουν. Μη διστάσετε να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε και να εμπλακείτε σε καινούριες παρέες και ομάδες.

Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, μια άκρως παθιασμένη και ερωτική όψη η οποία θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας -που τόσο πολύ αγαπάτε- και να ρισκάρετε στον έρωτα. Είναι πιθανό να ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή με κάποιον/α που επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα στα μέσα της εβδομάδας θα δώσει μια ρομαντική χροιά στην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανακοινώσετε σε όλους τον έρωτα σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αυτές τις ημέρες να έχετε ένα ειδύλλιο με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είστε λίγο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι και να μην βιαστείτε να αφεθείτε άνευ όρων σε ένα άτομο που σας μπερδεύει ή σε κάποιον/α που μοιάζει πολύ καλός/η για να είναι αληθινός/η. Οι τελευταίες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πολύ ευνοϊκές για εσάς και προσφέρονται για να βγείτε έξω με φίλους και παρέες, να κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους.

Το υπέροχο εξάγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία από τον Κριό στις 18/02 θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θα σας βοηθήσει να αφήσετε για λίγο στην άκρη τα προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο αν θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σας ανανεώσει και μη διστάσετε να ρισκάρετε, αφού η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Διαβάστε τις ερωτικές προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ