Μάνη: Αυτοκτόνησε ο γιος γνωστής τηλεμαγείρισσας - ''Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου''

Η τελευταία ανάρτηση του 43χρονου και τα δικαστήρια.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μάνης, με την αυτοκτονία 43χρονου άνδρα, γιου γνωστής τηλεμαγείρισσας. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο αυτόχειρας, γιος της Μαίρης Παναγάκου, φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με όπλο, που κατείχε νόμιμα. 

Άτομα του συγγενικού περιβάλλοντος του 43χρονου που άκουσαν τον πυροβολισμό, το απόγευμα της Δευτέρας, έσπευσαν στο σημείο και τον βρήκαν σε λίμνη αίματος και με το όπλο στο χέρι.

 Άμεσα ο άνδρας διεκομίσθη σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου γιατροί και νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ωστόσο έφερε πολύ βαριά τραύματα και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, δυστυχώς, κατέληξε.

Η τελευταία αινιγματική ανάρτηση του 43χρονου 

Εντύπωση προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του 43χρονου Αντώνη στο Facebook λίγη ώρα πριν βάλει τέλος στη ζωή του:

"7 χρόνια γεμάτα πόλεμο, μίσος, έχθρα, κακία και μηνύσεις… Άντεξα γιατί εσείς όλοι που τα κάνατε και το προκαλέσατε αυτά είναι απλά για να γελάω μαζί σας".

antonis.png

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του Αντώνη Παναγάκου, αν και για την ώρα μάλλον αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.Συντετριμμένη η μητέρα του, Μαίρη Παναγάκου

Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του

"Δεν του ταιριάζουν συλλυπητήρια, 'καλό ταξίδι αγάπη μου σε έναν κόσμο καλύτερο, ήρεμο, αξιοπρεπή και κοντά στον Θεό που λάτρευες'! Ξερίζωσες την καρδιά μου και την πήρες μαζί σου, άγγελέ μου, Ντένη μου, ποιον θα αγκαλιάζω, ποιον θα φιλάω, ποιος θα με πειράζει, ποιος θα μου λύνει όλα τα προβλήματα, ποιος θα είναι δίπλα μου, κοντά μου, αγκαλιά μου;".

mairi3.png

mairi2.png

antonis.png

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για να πέσει φως στις συνθήκες θανάτου του Αντώνη Παναγάκου, αν και για την ώρα μάλλον αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ