H Ελένη Φουρέιρα πιο ερωτευμένη από ποτέ - Αγκαλιά με το μωράκι της, τον Βαλεντίνο της (φωτό)

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 7 Φεβρουαρίου...

Τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής της βιώνει η Ελένη Φουρέιρα. Η ίδια έγινε μητέρα για πρώτη φορά και ζει το δικό της όνειρο στο σπίτι με το μωρό της και τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία.

Η τραγουδίστρια λίγες ημέρες μετά την γέννα  δημοσίευσε στο Instagram της δύο φωτογραφίες που ποζάρει αγκαλιά με το νεογέννητο παιδί της. Στην πρώτη φαίνεται να το θηλάζει μέσα στο δωμάτιο του μαιευτηρίου, ενώ στην άλλη το κρατά στην αγκαλιά της.

«Εσύ είσαι το σπουδαιότερό μου επίτευγμα 07/02/23», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Φουρέιρα και δημοσίευσε δύο πολύ τρυφερές φωτογραφίες. Όπως φαίνεται, η τραγουδίστρια κρατά τρυφερά τον γιο της στην αγκαλιά της και τον θηλάζει χαρίζοντάς μας ίσως τις πιο όμορφες φωτογραφίες της ημέρας. Είναι οι πρώτες τους στιγμές στο μαιευτήριο, η πρώτη επαφή μαμάς και μωρού.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ζευγαριού ήταν ο ιατρός κ. Μητσάκος - Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος και η μαία του κα. Ταμπουράκη Φωτεινή.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Οι λεπτομέρειες για τον τοκετό της 

Το πρωί της Τετάρτης (08/02) ο μαιευτήρας-γυναικολόγος της pop star, Κυριάκος Μπαρμπαγιάννης Μητσάκος, είχε μιλήσει στην εκπομπή "Happy Day" και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του τοκετού.

«Στις 6 το πρωί της Τρίτης μπήκε στο μαιευτήριο η Ελένη Φουρέιρα και γέννησε 3:20 το μεσημέρι. Ήταν συνεργάσιμη, είχε οδύνες κανονικά και κάναμε έναν φυσιολογικό τοκετό. Γεννήθηκε ένα παιδάκι γύρω στα 2.900 γραμμάρια, υγιέστατο και πανέμορφο», ανέφερε.

 

 

Όπως είπε για το ζευγάρι: «Ζουν στιγμές πρωτόγνωρες με πολλή συγκίνηση, χαρά, ευτυχία όπως όλες οι μανούλες του κόσμου. Όταν γίνεσαι πρώτη φορά μαμά είναι πιο συγκινητικό το συναίσθημα. Το μωρό μοιάζει και στους δύο, αλλά ισχύει ότι το μουτράκι είναι του Μποτία. Ήταν μέσα κατά τη διάρκεια του τοκετού και συμμετείχε πάρα πολύ». 

 

«Δεν ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, αλλά δεν τα παράτησε ποτέ. Είναι ψυχικά πολύ δυνατή γυναίκα. Είναι παράδειγμα και για τις υπόλοιπες γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Είναι εξαιρετική. Ένας άνθρωπος που περνάει τα προβλήματα με πειθαρχία, ακούει τους γιατρούς, συνεργάζεται άψογα και είναι πολύ καλή. Από την πρώτη στιγμή που έμεινε έγκυος ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Πιστεύω μεθαύριο θα πάρουν εξιτήριο. Θηλάζει συνέχεια τον γιο της» πρόσθεσε. 

Σήμερα, και αφού έχει πλέον επιστρέψει με τον γιο της στο σπίτι, ανάρτησε ένα στόρι , για να γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο. Η γλυκιά μανούλα κρατάει το χεράκι του μωρού της και γράφει ''Happy Valentine's Day''. Όπως όλα δείχνουν ο γιος της , της έχει κλέψει την καρδιά. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ