Μαίρη Βυτινάρος: Το δώρο που πήρε για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - Τα 3 στοιχεία που ψάχνει σε έναν άντρα (βίντεο)

«Πήρα ελληνικό διαβατήριο! Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει φέτος ο Βαλεντίνος»

Το διεθνούς φήμης μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος απέκτησε ελληνικό διαβατήριο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τον Γρηγόρη Μπάκα, η Μαίρη Βυτινάρος αποκάλυψε πως πήρε το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου.

Και αυτό δεν είναι άλλο από το ελληνικό διαβατήριο. «Πήρα ελληνικό διαβατήριο! Είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει φέτος ο Βαλεντίνος», είπε φανερά ευδιάθετη η Μαίρη Βυτινάρος.

Ωστόσο ο Γρηγόρης Μπάκας πρόσεξε όλες τις λεπτομέρειες στο διαβατήριό της, «καρφώνοντας» το δεύτερό όνομά της.

«Μαίρη – Άντζελα. Το δεύτερο όνομα είναι το Άντζελα, είναι και το όνομα της μαμάς μου», απάντησε το διεθνούς φήμης μοντέλο Μαίρη Βυτινάρος.

Single ή σε σχέση η Μαίρη Βυτινάρος;

Όσο για την προσωπική της ζωή, το γνωστό μοντέλο ξεκαθάρισε πως είναι single, ενώ περιέγραψε με 3 λέξεις όσα ζητά από έναν άνδρα.

«Δεν έχω κάποιον σύντροφο, αλλά είμαι μια χαρά μόνη μου. Θα ήθελα να είναι ειλικρινής, ευγενικός και αστείος», αποκάλυψε το διάσημο μοντέλο.

Ήταν πριν από λίγο καιρό που η Μαίρη Βυτινάρος άνοιξε την καρδιά της και αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Σε ηλικία 14 ετών προσέγγισαν τη μητέρα της άνθρωποι του μόντελινγκ και της είπαν πως έπρεπε να δουλέψει ως μοντέλο. «Ομολογώ ότι τότε μας φαινόταν αρκετά περίεργο», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

«Παρ’ όλα αυτά, έκανα περίπου δέκα δουλειές. Στα 17 μου το ξανασκέφτηκα, πήγα σε ένα από τα πρακτορεία που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Τελικά είδα ότι το να ποζάρω είναι κάτι πολύ φυσικό για μένα. Μ’ αρέσει να είμαι μπροστά στον φακό», υπογράμμιζε το διάσημο μοντέλο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ