H βασίλισσα Λετίσια με κόκκινο δερμάτινο statement σακάκι - το θεϊκό στυλ της Royal (φωτό)

H απόλυτη θεά ... 

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας έκανε μια ανεπανάληπτη εμφάνιση με ένα δερμάτινο κόκκινο σακάκι από Carolina Herrera καθώς επισκέφθηκε την έκθεση Sorolla Through Light στη Μαδρίτη.

Η 50χρονη βασίλισσα ήταν κομψή - όπως πάντα - με ένα μαύρο μίντι φόρεμα, το οποίο ήταν δεμένο στη μέση με μια κόκκινη ζώνη με αγκράφα, καθώς παρευρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης στο Βασιλικό Παλάτι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Casa Real de España (@casarealdeespana)

 

 

 

Δείτε επίσης: Η βασίλισσα Λετίσια με total white σύνολο - «ιέρεια» του στυλ - Tα χρυσά κοσμήματα & το άπαιχτο μακιγιάζ (φωτό)

Κρατούσε μια μπορντό δερμάτινη τσάντα και επέλεξε μπορντό γόβες, καθώς συνόδευε τον σύζυγό της βασιλιά Φελίπε ΣΤ' στην εκδήλωση, η οποία είναι αφιερωμένη στον Ισπανό ζωγράφο Χοακίν Σορόλα, αναφέρει η Daily Mail.

Εν τω μεταξύ, η μητέρα της Πριγκίπισσας Λεονόρ και της Ινφάντα Σοφία, επέλεξε ένα μπρονζέ μακιγιάζ, με smokey eye και ροδακινή κραγιόν.

 

 

Το statement σακάκι της

Η Λετίσια είναι μία από τις πιο καλοντυμένες βασιλικές προσωπικότητες.

Δεν μας απογοήτευσε ποτέ, ενώ για άλλη μια φορά έδειξε την εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ της στη Μαδρίτη, φορώντας αυτό το κόκκινο δερμάτινο σακάκι πάνω από ένα μίντι φόρεμα Mango.

 

Με ένα μοναδικό σχέδιο χωρίς γιακά και peplum, σίγουρα την ανέδειξε. Είναι η τέλεια ανανέωση ενός κλασικού βασικού στοιχείου της γκαρνταρόμπας.

Το σακάκι της Carolina Herrera δεν είναι πλέον σε απόθεμα στο διαδίκτυο. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ