Πάτρα - Καρναβάλι των Μικρών: Χιλιάδες καρναβαλιστές στους δρόμους (φωτό - βίντεο)

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο συμμετοχής....

Ολοκληρώθηκε το Καρναβάλι των Μικρών, ένα από τα πιο ζωντανά, δημιουργικά  και δημοφιλή κομμάτια του Πατρινού Καρναβαλιού.

Τhe Best

Πάνω από 15.000 μικροί καρναβαλιστές με συνοδούς κατανεμημένοι σε 95 ομάδες συμμετοχής, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο συμμετοχής και πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης σκορπίζοντας παντού παιδικά χαμόγελα και ελπίδα.

 

 

 

 

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, οι χιλιάδες μικροί καρναβαλιστές, μαζί με τους συνοδούς τους παρέλασαν στο κέντρο της Πάτρας, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα με τις πολύχρωμες, καλαίσθητες και ευρηματικές στολές τους.

Στην κορυφή της παρέλασης του καρναβαλιού των μικρών, που έχει χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο ζωντανές, δημιουργικές και ελπιδοφόρες ενότητες του πατρινού καρναβαλιού, βρισκόταν η δημοτική μουσική, και ακολουθούσαν τα άρματα, τα οποία κατασκευάστηκαν στο καρναβαλικό εργαστήριο του δήμου Πατρέων.

 

 

 

 

Συγκεκριμένα, παρέλασαν η "Σαρανταποδαρούσα", το "Φεγγάρι", το "Ιγκουάνα", ο "Καρναβαλάκος", η "Μάγισσα", το "Σκυλάκι", καθώς και δυο μουσικά άρματα.

Αμέσως μετά ακολούθησε το χαρούμενο "ποτάμι" των χιλιάδων μικρών καρναβαλιστών, κατανεμημένων σε 95 ομάδες συμμετοχής, που "πλημμύρισε" το κέντρο της Πάτρας, παρουσιάζοντας δημιουργική φαντασία, σκορπίζοντας χρώματα αλλά και αστείρευτο κέφι, με το χορό και το τραγούδι τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ